Mekkora 5 éves gyermeked? Magasság, súly, cipőméret? Fiú, vagy lány?
4,5 éves fiú. 112cm, 20kg, 31-es láb!!!
2,5 éves kora óta szobatiszta, 3,5 éves kora óta ágytiszta. soha nem volt gond, sem éjjel-se nappal szerencsére.
2,5 éves kislányom is szobatiszta, vele sincs gond.
Érdekes, amit írtok, akkor itt mindenkinek jó nagy gyerekei vannak.
A lányom áprilisban volt 5.
21 kg (de vagy 1 éve, és elég soványka) 124 cm, és 30-as a lába. És ő a legnagyobb az egész oviban.
Utolsó vagyok. Még annyit, hogy 3 éves kora óta szobatiszta. Azóta egyetlen egyszer kakilt be éjjel, mert összeszedett valami vírust. De ez annyira megviselte, hogy a mai napig emlegeti, hogy egyszer ő bekakilt. De az olyan vírus volt, hogy még én sem értem ki vele a wc-re. Szóval ne csodáld, szegény gyerek.
Más balesetünk azóta nem volt.
Kisfiam van, aki decemberben lesz 5 éves. Paraméterei: 118cm, 23,5 kg, és lassan 32-es cipőt kell venni neki. :)
2,5 éves korában szobatiszta lett, majd 3 éves korára már ágytiszta. Voltak "balesetek", de kb. 3x, azóta minden rendben.
Most 5,5éves a nagyfiam, aki 122cm magas és 20kg.
MIndig is magasnak számított az oviban is meg már babakorától hosszú volt- de mi a szülei is magasak vagyunk. (de azért van pár kisfiu aki ilyen magas az oviban)
2év3hónapos kora óta szoba és ágytiszta, sosem volt baleset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!