Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák, őszintén, belefutotta...

Anyukák, őszintén, belefutottatok már olyan rajzfilmbe, rajzfilm sorozatba, ami nektek is nagyon-nagyon tetszik?

Figyelt kérdés
Illetve van olyan, ami annyira rossz/buta/csúnyán megrajzolt, hogy kiveri nálatok a biztosítékot?
2013. aug. 14. 12:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik a Postás Pat, a Pom-pom, a Kisvakond, Maja, a méhecske új változatban, Lolka és Bolka, Nemo kalandjai, Hunyor major.

Nem igazán jön be a Magyar Népmesék, pedig régen szerettem...

Nem tetszik a Garfield rajzos változata, Angelina, a balerina.

2013. aug. 14. 13:21
 12/20 anonim ***** válasza:
Nálunk egész nap mese megy és vannak mesék, amik minket jobban lekotnek mint a 2,5 éves lányunkat. Lányom most rá van kattanva a kac-kac-kócokra és lazy town-ra (boomerangon megy )
2013. aug. 14. 13:49
 13/20 anonim ***** válasza:

Oscar oázisa az nagyon jó az egész család imádja!!

Bár nem rajzfilm de Alvin és a mókusok összes részét szeretjük és a Verdák-at és Matuka meséit is.

2013. aug. 14. 14:02
 14/20 zabmester ***** válasza:

Van olyan mese, aminél én is nagyon le tudok ragadni, George pl. kimondottan ilyen :D Meg néha leülök nézni az Őslények országát is, bár ott a sok éneklés néha nagyon fáraszt. Viszont, ciki vagy sem, de az Én kicsi pónimat általában megnézem, pedig a gyerek nem nézi (fiú, szóval nem csodálom), csak ha be van kapcsolva a tévé, és hallom, hogy kezdődik, akkor odaülök. Ez a mostani sokkal vagányabb, mint ami gyerekkoromban futott hasonló címmel.

Aztán, mostanában asszem nem szokott lenni, de Locsifecsi Mártát is nagyon szerettem, a Vudlik is jó arcok, Bibi Blocksberget is csípem, aztán most más nem jut eszembe, de van még pár, ami tetszik.

Meg mondjuk hosszabb, egészestés meséket gyakran nézünk együtt, pl. múltkor láttuk Az öt legendát, az nekem nagyon tetszett. Meg rá kellett jönnöm, hogy hatalmas lemaradásban vagyok az ilyen mesékkel, mert amiket kb. 2000 után adtak ki, azokat már nem is láttam (egy-két kivétellel).

Na, amit viszont utálok: Beethoven rajzfilmsorozat. Ki nem állhatom azokat a borzasztóan idétlenül ronda karaktereket, rossz rájuk nézni.

Ezen kívül a Timmy (az a fogyatékos bárány) tud kivinni a világból, de lehet, hogy csak az ajánlója miatt, de attól kitépem a hajam. Ja, és még a Tatonkával lehet a sírba vinni, pontosabban a zenéjével főleg.

2013. aug. 14. 14:17
 15/20 anonim ***** válasza:
engem meg oscár oázisa akaszt ki ,illetve az én kicsi ponimat utálom ,mostanában a M2 nézik a gyerekek nagyon jó mesék vannak ott .
2013. aug. 14. 15:00
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem nagy kedvencem az összes Disney-mese, Magyar Népmesék és a Frakk. :) Ezeket együtt nézzük. De tetszenek a Barbie-mesék is. :D Én a Minimaxon futó legtöbb mesét nem szeretem, egy van, a Vudlik, amit nem engedek nézni a gyereknek.

Párom Dragon Ball-t néz a mai napig, akkor is, ha egyedül van...

2013. aug. 14. 15:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Az a Mummin völgy tényleg nagyon félelmetes!:) Egyébként az Oscar oázisa férjem nagy kedvence, hatalmasakat nevet rajta. A locsi-fecsi Mártát én is szeretem:) Viszont itt valaki írta a Lazy Town-t, na, nekem tipikusan az, ami kiveri a biztosítékot.
2013. aug. 14. 17:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Mia és én, Mentőbotok, Bajkeverő majom, Magyar népmesék, Uki?, Bogyó és Babóca....

Van egy pár.

Egy mesesorozat, nem gyerekeknek való ami az én kedvencem Transformers Prime, amit simán együltőre végignézek, mert imádom...

2013. aug. 14. 21:17
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a Csodabogarak mindent visz, és a kisebbek is nagyon élvezik.

Nagyobb gyerkőcnek (6+) a Madagaszkár pingvinjei az, ami szuperjó, és szülői szemmel is szórakoztató.

Amitől kifutnék a világból, az a Bogyó és babóca, mondjuk ez könyvben is borzalmas szerintem, de a mesélő nő hangja mérhetetlenül bosszantó. :)

2013. aug. 15. 08:11
 20/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyén fog hangzani, de... Én kicsi pónim g4

Persze szigorúan angol felirattal, a minimaxos szörnyű.

Lányom 14 éves, a fiam 17, de mind a ketten rá vannak kattanva. Egyik nap beültem melléjük a laptop elé, hogy mégis min derülnek ennyire. Megmutatták az első epizódot, és kellemeset csalódtam. Azt hittem ez afféle ötéves kislányoknak való mese. Hát, nem igazán.

Kicsit utánanéztem a készítőjének: Lauren Faust (Pindúr Pandúrok, Fosterék háza képzeletbeli barátoknak, ezek is jó mesék) úgy tervezte ezt a rajzfilmet, hogy a szülők együtt tudják nézni a gyerekekkel. Külföldön a nézettség zömét 14-20 éves FIÚK alkotják, akik eleinte csak azért nézték, hogy "cikizni" tudják.

2013. aug. 21. 11:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!