Hogyan lenne jó hajat mosni 2,5 évesnek?
Figyelt kérdés
eddig bárhogy csináltuk, sír2013. aug. 12. 11:31
1/10 anonim válasza:
Nem biztatás, de a 4 évesem is sír még. :(
Jobb napokon nem.
És persze ha belemegy a sampon, akkor tényleg csípi is.
Nálunk egy dolog jött be, reggel vagy délelőtt mosunk hajat, amikor még nem fáradt annyira (mert estére mindig az), és olyankor vannak "sikereink".
2/10 anonim válasza:
4 és fél éves a fiam, utál hajat mosni...
Esetleg ha választhat sampont? Pl. van az a dm-es hercegnős.
Vagy az a karima, ami megvédi, hogy a habos víz a szemébe menjen.
3/10 anonim válasza:
vegyél ilyet. [link] szerintem tetszeni fog neki és nem fog sírni a hajmosásnál
4/10 anonim válasza:
utolsó vagyok.nézd [link] szerintem tök jó.én is fogok venni a kisfiamnak
5/10 anonim válasza:
3 éves lányom is sírt mindig a hajmosásnál.Én úgy csinálom hogy be samponozom a haját,lefektetem a kádba,persze fogom a fejét és szépen lemosom hogy ne menjen a szemébe és a szájába se.Amióta így csinálom egyáltalán nem sír.
7/10 anonim válasza:
de gondolom a kedves kettes volt.
8/10 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Tudod hogyan értékeltelek? Hasznosra... miért kell mindig a pontozáson lovagolnod amúgy? Már több helyen észrevettem, de ha neked ez az örömed,hogy szerinted én voltam... hát legyen...
a kettes
9/10 anonim válasza:
már bocsi kedves kettes.de sosem szoktam a pontozáson lovagolni.de kicsit fura hogy te mindenkit pontozgatsz.amúgy meg a kérdezőnek kell eldöntenie hogy kinek a válasza hasznos.
10/10 anonim válasza:
igen a hajmosókarika nállunk is segített...azóta nincs sírás,ordítás,visítás hajmosás közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!