Iskolás kisgyermeketeknek olcsó sima füzeteket vesztek, vagy a drágább mintásat? Köszönöm.
Figyelt kérdés
2013. aug. 6. 13:06
1/12 anonim válasza:
Drágább mintásat, mert azt szeretné!
3/12 anonim válasza:
Szia! Az olcsóbbat (most megy elsőbe), de kap rá mintás füzetborítót!
4/12 anonim válasza:
Én kiskoromba kaptam ilyet is- olyat is.
Most is így van. Van néhány füzetem ami ilyen szép , meg jól néz ki a többi meg sima , zöld , kék.
5/12 anonim válasza:
Nálunk kötelezően egyszerut kellett venni es atlatszoba csomagoln elsőben.
6/12 anonim válasza:
4-5 db mintásat vettem annak idején neki, a többi sima volt, de az általa választott szép füzetborítóval. Egyébként nem mindig a füzetborítós megoldás az olcsóbb. Ha szép füzetet veszel, és csak átlátszó borító kell rá, majdnem ugyanannyiba kerül...
7/12 anonim válasza:
Elsőben, másodikban érdemes belenézni a füzetbe, mert a nagyon olcsóban nem látszik egyértelműen vastagabbnak az a vonal, amire írni kell. Sok gyerek ezért csúszik el írás közben a megfelelő vonalról.
8/12 anonim válasza:
Drágább mintásat. Mégpedig azért, mert annak a fajtának, amit szeretünk, keményebb a borítója, nem gyűrődik annyira. És szépek a minták is. Régebben olcsót vettem, borítót kapott rá, volt amit be is csomagoltam, mégis gyűrődött.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!!
2013. aug. 6. 21:24
10/12 anonim válasza:
Olcso mintásat ,most vetem 35-45ft között vetem a füzeteket olcsoban jövök ki mint ha simafüzetett veszek +boritohozá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!