Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mitől van ez? Forró a teste,...

Mitől van ez? Forró a teste, de nincs láza.

Figyelt kérdés
Másfél éves kisfiam teste nagyon meleg. Megmértem a hőjét 2 lázmérőn(digitális és higanyos)is. Mindkettőn 37 alatt volt a mért adat. A 3 éves lányom teste pedig hűti magát.

2013. júl. 29. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak (20 hónapos) meg a feje szokott nagyon meleg lenni ilyen melegben, csurom vizes is, de a homloka hűvösebb, és ő sem lázas.

Gondolom így adják le a hőt.

2013. júl. 29. 20:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Ők még nem úgy izzadnak, mint mi. Nem izzad a hónaljuk, stb, nincs konkrétan hol levezessék a hőt, így az egész testük meleg lehet ilyenkor.
2013. júl. 29. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor talán nincs ok az aggodalomra. :)
2013. júl. 29. 20:57
 4/6 gabszem ***** válasza:
melege van. másfél éves kislányom is forró.
2013. júl. 29. 21:00
 5/6 anonim ***** válasza:
az én 14 hónaposomnak is forró a teste ebben a nagy melegben. sűrűn kínálom innivalóval, nehogy kiszáradjon. meg persze egy nap többször is lepancsoltatom, ezzel is hűtöm.
2013. júl. 29. 22:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos az aggodalom bejött! :( 39 fokos láza lett éjfélre. :( Így ma Mama helyett a doktornénit látogatjuk meg. :(
2013. júl. 30. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!