Hány éves koráig aludt a gyereketek délben?
Figyelt kérdés
2013. júl. 24. 14:47
1/10 anonim válasza:
Most 3,5 éves a fiam, kb. 40%-ban alszik délutánonként. Otthon jobban, oviban kevésbé.
2 éves korában kezdett kimaradozni az alvás, egyre növekvő mértékben.
2/10 anonim válasza:
6 lesz szeptemberben a lányom, kb. egy éve az oviban már nehezen, de itthon még mindig szokott. Néha nem alszik, de akkor is "pihenő idő" van, az ágyában kell maradnia. Iskolás koráig ez így is marad szerintem. (Még egy év)
3/10 anonim válasza:
2,5 éves korától nem igen alszik délután.
mondjuk az oviban hetente 1x, itthon 2 hetente 1x
4/10 anonim válasza:
Az én fiam 3 éves kora óta nem alszik délután. Csak 1-2 kivétel volt, ha pl beteg volt.
5/10 A kérdező kommentje:
Az én fiam 6 éves, de már nem nagyon akar aludni délután. De valószínű már nem is erőltetem, viszont az ágyban pihenés neki is kötelező.
2013. júl. 24. 15:12
6/10 anonim válasza:
Miért kellene egy 6 éves gyereknek délben aludnia?
7/10 A kérdező kommentje:
Mert estére annyira fáradt, hogy nagyon hisztis, viszont ha alszik olyan nyugodt egésznap. És még egy évet ovis lesz, és ott is alszanak elvileg.
2013. júl. 24. 15:19
8/10 anonim válasza:
5 éves és minden nap alszik délután. Ha nem aludna, felbukna. Én is:)
9/10 anonim válasza:
A lányom 6 évesen egyáltalán nem aludt délután. Előtte sem igényelte, csak nagy ritkán 4 éves korától. Oviban nem is kellett aludniuk, csak pihenni.
10/10 anonim válasza:
A nagyobb 2 éves kora előtt 1 héttel aludt utoljára délben:(
A kisebb 2,5, még általában alszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!