Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátnőm 4 éves kislányának...

Barátnőm 4 éves kislányának és 5 éves kisfiának szeretnék összeállítani foglalkoztató füzet (ek) et. A számítógéphez nagyon értek, a gyerekhez pedig egyáltalán nem. Miket rakhatnék bele?

Figyelt kérdés

Az ötévesnek egész jókat találtam, tízes számkörben számolós, meg például környezetvédelmi témában feladatok, hova kell rakni a szemetet, le kell kapcsolni a villanyt, és ehhez kapcsolódóan memóriajáték, meg keresd meg a párját, meg különbségkereső két kép között, labirintus, hogy a madár vissza tudjon menni a fészkébe, a béka a tóba, szóval szerintem vagány lett.

De a négyéves kislánynak mit lehet beletenni? A különbségkereső nem túl nehéz még? A labirintust szintén annak érzem, a pontösszekötőhöz nem ismeri a számokat, a színező oké, de egyrészt azt százat vehetnek, másrészt öt-hat színező oldal után elég unalmas lesz.

Kérlek, írjatok ötleteket, mi kerülhetne bele!

2013. júl. 18. 13:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is igaz. Meg végülis az ötéves tesójáról csak ragad rá valami. Együtt is megcsinálhatják, ha nehéz. Már egész sok oldalas a foglalkoztató! :)
2013. júl. 18. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
3 évesem a 6 részest kiteszi egyedül.segitségemel pedig a 12eset is.
2013. júl. 21. 18:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tényleg lebecsültem szegény négyévest, elég béna vagyok... De majd belejövök!
2013. júl. 22. 09:55
 14/14 anonim ***** válasza:
köszi, ez nekem is jól jött :)
2014. nov. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!