Tudnátok ajánlani bokafogós, bőr szandált 27-28-as méretben?
Az ELEFANTEN cipők nagyon jók. Nem harántemelős és nem is bedőlős bokára való szupinált, hanem normál.
Pont a Deichmann-ban is lehet kapni, olyan 9 eFt körül van az ára.
Ha a szupináltak is szóba jöhetnek, akkor ajánlom a Salus és a SUPI+ márkákat, gyógyászati boltok közül pedig a IV. Árpád úton lévőt (remélem, bp-i vagy) itt:
Árban ezek is olyan 8-11 eFt között vannak, viszont EP-ra elszámolhatóak.
Az egyes Deichmann üzletek kínálata is nagyon különböző, eddig a legnagyobb méret és fazon kínálatot Elefanten-ből a Stop Shop-okban lévő deichmann üzletekben találtam- nem tudom miért van ez így.
Viszont működik náluk, hogy másik üzletből átkérnek cipőket- ha esetleg megtetszik valami, csak mérethiányos, hátha másutt van. Az üzletben lévő gépen látják egymás készleteit.
Szép napot:
Szia,
az első válaszoló vagyok. Most (kb. 2 hete) vettem 26-os méretben, feketében (a mérettartmánya 25-30) olyat, ami zárt hátul.
Stop shop újpest 9 eFt.
Miskolcon csak ez a fajta van hátul zárt,de nagyon keskeny ,sajnos nem jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!