Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tudunk majd csinálni...

Mit tudunk majd csinálni ősszel, télen?

Figyelt kérdés
Lemondtuk a bölcsit, ami szeptembertől lett volna, sajnos. Most másfél éves energia bomba kisfiammal leszek itthon. Azok az anyukák, akik szintén otthon vannak, voltak a gyerekükkel, milyen programokat találtak ki ősztől? Már előre félek, hogy nem tudom lefárasztani, ráadásul a játszóterekről is eltűnnek ugye a gyerekek.

2013. júl. 10. 14:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Ilyenkor jön el az egymásnál bandázás, és a baba-mama klubok ideje.

Nálunk minden kedden van ingyenes klub, sok játék, még több baba.

Aztán min. 1 nap nagyizás, 1 nap unokatesózás, a fennmaradó két napon pedig babás barátnőzés.

Minden délelőtt mentünk így is sétálni 1 órát (ha nem esett).

2013. júl. 10. 14:12
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez a klubos történet jöhet szóba, mert egyenlőre azok az anyukák, akikkel tartom a kapcsolatot, azok mennek dolgozni vissza, a gyerek meg ugye bölcsi-ovi. Nagyi egy hónapban egyszer, vidéken laknak. Itt is van keddenként játszóház, ingyenes (csak nem újpesti vagy? :-)). Az a baj, hogy még jogsim sincs, hgy el lehetne menni valahova messzebb. Hát majd kitalálok valamit, csak gondoltam hátha van olyan ötlet, amit én is tudnék hasznosítani. Köszike amúgy!
2013. júl. 10. 14:20
 3/6 anonim ***** válasza:

De újpesti! :)

Mondjuk én már dolgozom, fiam ovis, de ezt az utolsó együtt töltött telet is szépen végigcsináltuk.

Sokat lehet már rajzolni, gyurmázni, kirakózni, én is meglepődtem magamon, milyen jó kis sk. ajándékokat tudtunk csinálni a rokonságnak.

Merre laktok (lehet priviben is)?

2013. júl. 10. 14:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyébként csütörtökönként van CiliCili muzsika szintén az Ifjusági Házban, és asszem még valami zenés foglalkoztató a Halassy Olivérben (az Autóklub mögött).

Illetve ami még BKV-val elérhető (14-es villamos), az a XIII. kerületi műház, és szuper programok vannak:

[link]

2013. júl. 10. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Újpestről könnyen BKV-val is elérhető (25, 125 busz) a rákospalotai Eötvös utcai Csokonai Művelődési Ház, itt is nagyon jó babás programok vannak, baba-mama klub és pl. havonta bábszínház, amit egy 2 éves már bőven tud élvezni.

Nézd meg a honlapjukat, sok újpesti is átjár ide.

2013. júl. 10. 15:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi!
2013. júl. 10. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!