Mit tudunk majd csinálni ősszel, télen?
Ilyenkor jön el az egymásnál bandázás, és a baba-mama klubok ideje.
Nálunk minden kedden van ingyenes klub, sok játék, még több baba.
Aztán min. 1 nap nagyizás, 1 nap unokatesózás, a fennmaradó két napon pedig babás barátnőzés.
Minden délelőtt mentünk így is sétálni 1 órát (ha nem esett).
De újpesti! :)
Mondjuk én már dolgozom, fiam ovis, de ezt az utolsó együtt töltött telet is szépen végigcsináltuk.
Sokat lehet már rajzolni, gyurmázni, kirakózni, én is meglepődtem magamon, milyen jó kis sk. ajándékokat tudtunk csinálni a rokonságnak.
Merre laktok (lehet priviben is)?
Egyébként csütörtökönként van CiliCili muzsika szintén az Ifjusági Házban, és asszem még valami zenés foglalkoztató a Halassy Olivérben (az Autóklub mögött).
Illetve ami még BKV-val elérhető (14-es villamos), az a XIII. kerületi műház, és szuper programok vannak:
Újpestről könnyen BKV-val is elérhető (25, 125 busz) a rákospalotai Eötvös utcai Csokonai Művelődési Ház, itt is nagyon jó babás programok vannak, baba-mama klub és pl. havonta bábszínház, amit egy 2 éves már bőven tud élvezni.
Nézd meg a honlapjukat, sok újpesti is átjár ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!