Hogyan és mikor szoktattátok le gyermeketeket a cumiról?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 22:48
1/6 anonim válasza:
Leszokott magától amint óvodás lett. Előtte csak alváshoz cumizott.
2/6 anonim válasza:
Az én fiam épp most van leszokóban :) 25 hónapos. Éjjelre még kell de reggel odaadjuk a képzeletbeli cicának, hogy elvihesse a kicsinyeinek. Ő a jószívű, mert odaadja, hisz a cicáknak nincs cumijuk. Én ilyenkor iszonyúan megdícsérem és megtapsolom, meg eljárunk egy örömtáncot... :) mivel négy foga jön éppen biztos egész nap a szájában lenne, de ezzel a játékkal elértük, hogy nem is keresi! Délutáni alvásnál megkérdezem, h visszahozza-e a cica és sokszor mondja, h ne. Nagyon büszke vagyok rá és ő is magára, hogy így segít a cicáknak. Olyan édes. Hát ennyi. Remélem hamarosan éjjel se kell már, de nem eröltetem, csak szép lassan.
3/6 anonim válasza:
Nálunk is úgy, mint az első. Mikor összerágcsálta már, akkor mondtuk neki, ha összerágja, akkor nem lesz több cumi. Aztán először kérte, de aztán fokozatosan nem kellett neki.
4/6 anonim válasza:
3 éves már rég elmúlt, mikor úgy döntöttem, elég volt. Óvodába alváshoz szívta, de amint kiértünk az oviból azonnal vette a szájába. Egyik nap, nem vittük el az oviba a cumit (ő mondta hogy ne vigyük), amikor hazajöttünk kérte. Mondtam neki, hogy nem voltunk itthon apával, és mire hazajöttünk, elvitte a cumitündér. Az első pár este húzós volt, bár közel sem annyira, mint amire számítottunk. El kellett neki mondani minden este legalább 3-szor hogy apának meg anyának mi vitte el a cumiját. Milyen színű volt stb. Aztán elfelejtette. Kb. 1 hét volt. Nem is kereste.
5/6 anonim válasza:
2-es válaszoló: még a szemem is könnyes lett, olyan aranyos a sztori.
6/6 anonim válasza:
22 hónaposan kezdte a fiam a bölcsit,a 3.héten nagyon beteg lett,nem kapott levegőt,csak a száján,így is nyomta volna a cumit a szájába.Vele aludtam,így nem kellett neki,másnap "kidobtam" a kukába,megnézte,nem volt ott,épp aznap jött a kukásautó,mutattam,hogy most viszik el a bácsik,azóta(több,mint 2,5 éve) nem kereste:)!
Lehet,hogy jókor csináltuk,és addigra ért meg rá,pedig előtte nagy cumista volt.Szinte nincs is olyan fénykép róla,hogy ne lett volna a szájába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!