8 éves lányom lehet, hogy meglátott minket szeretkezni?
Figyelt kérdés
egy szobában alszunk és este azt hittük hogy alszik és hát szeretkeztünk egyet világos is volt mert ment a tévé. Mikor befejeztük rá egy kis időre hallottam hogy szipog és kérdeztem mi a baj, azt válaszolta hogy nem tud elaludni, tehát valószínű hogy közbe is fel volt! mit tegyünk!2013. jún. 30. 06:32
11/16 anonim válasza:
Mégis mit úsztatok meg? Nem kérdezősködik? Persze hogy nem. Azért nem, mert nincs meglepődve. Ezt nézi, hallgatja évek óta.
12/16 anonim válasza:
13/16 A kérdező kommentje:
"kedves" utolsó előtti! Nem a kérdezősködést úsztuk meg. Szerencsére aludt és csak utána ébredt föl! Nem hallgatja és nézi évek óta mert mindig odafigyeltünk erre!!!
2013. jún. 30. 13:01
14/16 anonim válasza:
Valószínűleg meglátott. Nem nagy ügy, csak jól kell reagálni. Ha eddig nem volt felvilágosítva, akkor világosítsd fel. Megkérdezheted, hogy őt zavarná-e, ha meglátna/meghallana titeket. Így nem kell bevallania h látott, és mégis tud róla beszélni.
15/16 anonim válasza:
Már ne is haragudj,ha már 1 szobában alszotok,nem lehetne úgy megoldani,hogy ne a gyerek mellett,szerintem még az,hogy egy pár hónapos baba mellett csinálja az ember aki alszik max belefér de egy gyerek mellett aki 8 éves?? Biztosan látta szegény gyerek.Fürdőszoba,előszoba,vagy akkor mikor nincs otthon legyetek már kreatívak.
16/16 anonim válasza:
Én is kb ennyi idős voltam, amikor a szüleimet "lebuktattam". Nem hiszem, hogy azt gondolta, hogy bántottátok egymást, vagy bármi mást, azért egy 8 éves gyerek általában már tisztában van az ilyen dolgokkal.
Én is "szipogtam", amikor láttam anyámékat. Nem is tudom igazán megfogalmazni, hogy miért, de nagyon rossz érzés volt. Az ember nagyon nem szívesen látja a szüleit ilyen szituációban. Gondolom ti sem szívesen néznétek végig a szüleitek szexelését, ahogy a gyerekeitekét sem. Az ilyesmit illik kettesben csinálni, és szerintem sem normális dolog a gyerekkel egy szobában szexelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!