Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek milyen gyerek az...

Szerintetek milyen gyerek az ilyen?

Figyelt kérdés

Már kikészülök komolyan mondom.Vagy őt dobom ki a 10.-ről vagy én ugrok már....

Állandóan csak vinnyog,hisztizik,tutól.Nem fogad szót,csak azért is csinálja a rosszat.4 éves lesz.Oké,hogy meleg van,én is nyűgöebb vagyok,de itt van a 15 hónapos kistesója,feannyira nem nyávog,mint a nagy.

Ha a pici esetleg oda üt neki egy kicsit,vagy beüti magátéppenhogy....bármiért akkora visítást rendez,minthogyha kb megakarnánk gyilkoli.Az egész épület ezt hallgatja,kiáncsian várom mikor jelennek meg a gyámosok már.Én próbálok türelmes lenni,de egy idő után már lehetetlen.Szólok szépen,azért is,szólok mégegyszer,azért is....aztán már ráüvöltök.Ez megy egész álló nap.Nem bírom már.Szeretnék jó anya lenni,de így nem megy.

Tegnap vettem nekik az erkélyre medencét.Tök jól elvoltak,nagyon örült neki a nagy.Ma is alíg várta,hogy bemehessen.Volt bennt 2 percet és kijött,hogy ő ezt nem szereti.Azóta ittbennt vinnyózik.Mondom neki,hogy menjen,lubickolhon,ő aztán nem,nem szereti :"( Hogy lehet,hogy tegnap még szerette,ma meg már nem?

Mit csináljak vele?Komolyan mondom ha ígfy folytatja mehet felőlemgész nyáron óviba,én nem kínlódok vele.

2013. jún. 19. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
27%

"Már kikészülök komolyan mondom.Vagy őt dobom ki a 10.-ről vagy én ugrok már.... "

Igen? AKkor Te!

Amúgy meg az, hogy nem tudod kezelni és nevelni a 4 évesedet, aki figyelemhiányból már mindent kitalál, nem a gyerek hibája! Add oviba, ott legalább tudják, hogy mi kell egy gyereknek!

Elhiszem, hogy kiakadtál, mert türelem sok kell, de a stílusodtól kinyílik a bicska a zsebemben!

2013. jún. 19. 11:15
 2/13 A kérdező kommentje:
Már pont írni akartam igen,hogy nyílván nem dobnám ki.....és próbálok türelmes lenni velük.Figyelemhiányos?zt mitől?Egész nap mást se csinálok,mint autózok,építkezünk....,de mindentől hisztizik.Ha pl az autót nem az úton tóltam már kiakad......na mindegy is.Hülye voltma ismét,hogy itt kérdeztem.Segítséget vártam vola,nem osztást,meg köpködést,hogy én vagyok a szar.
2013. jún. 19. 11:18
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Tudom, hogy nem a legjobb ötlet, de ideig-óráig beválhat. Valami mese a TV-ben, dvd-ről?
2013. jún. 19. 11:20
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet hogy tényleg a társaság hiányzik neki. A korabeli gyerekek. Ha van rá lehetőség akkor tényleg ovi,családi napközi, stb. ahol kifárad és nem a te idegeiden ugrál.
2013. jún. 19. 11:31
 5/13 anonim ***** válasza:
29%
Az rendben van, hogy segítséget vártál, de ne haragudj már milyen stílus ez? Hogy írhatsz így a saját gyerekedről? Kidobod, meg vinnyog, meg vinnyózik? Ráüvöltesz, meg nem kínlódsz vele? Nézz már kicsit magadba. Lehet jobb is lenne neki nyáron az oviban.
2013. jún. 19. 11:32
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Szoktatok menni játszótérre,sétálni,motorozni tehát mozogni!

Panelban ebben a melegben fent a 10.-ken megőrül még egy felnőtt is nemhogy egy nagy mozgásigényű 4 éves aki eddig oviban pajtásokkal volt!Tudom,hogy meleg van de induljatok reggel majd a játszótéren jól lefárad és 10-11-re mire nagy meleg van hazaértek utánna még megtudsz főzni is akár és meglásd ha le van fáradva sokkal kezelhetőbb lesz!

Egy 4 évesnek már nem elég hogy a lakásban duduzol vele meg kint a teraszon pancsizik...

Egyik szavamat sem szántam sértésnek,remélem tudtam segíteni!!

2013. jún. 19. 12:26
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem elég neki a lakásban, de persze nehéz a házimunka meg a másik gyerek ellátása mellett szórakoztatni egész nap.

Mivel 4 éves, bármennyire is akadályozó, valahogy be lehetne vonni pár feladatba. Pl rajzoljon a bevásárláshoz listát amíg elmosogatsz, te mondod hogy mi kell, ő lerajzolja egy papírra. A boltban meg neki kell megkeresni.

Valami hasonlókra gondoltam. De ha más nincs, akkor irány a játszó, a lakás meg szaladjon, de ne bolondulj meg.

(öööö... mi az a tutól?)

2013. jún. 19. 12:48
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

Ó,Te jó ég.. Én elhiszem hogy nem egyszerű 2 gyerekkel (nekem egy van),de ez azért..Jó,persze,idegesebb az ember ilyen melegben,meg fáradt,miegymás.. de könyörgöm,a saját gyerekedről beszélsz...nem kínlódsz vele..akkor minek vállaltad? Egy gyerek nem csak móka és kacagás.. Van hogy beteg lesz,foga jön,vagy csak egyszerűen anya hiányzik.. ezért vagy te neki!!!

Ne haragudj,de nálam borult a bili..

És még igen korrekten fogalmaztam..

2013. jún. 19. 13:13
 9/13 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ mintha csak én írtam volna! Az én fiaim is ennyi idősek, csak az a különbség, hogy nekem a kicsi (is) visít egész nap....

Szerintem egyértelműen a gyerekek, közösség hiányzik nekik, mert ha "program" van a nagyommal nincs semmi baj, szuperül eljátszik. Nálad nem? Csak sajnos a kicsi miatt nehéz programokat szervezni, mert pl játszótéren kétfelé nem tudok figyelni. :-(

Nálunk az oviba nem veszik fel, helyhiány miatt.

Talán majd jobb lesz, ha nő a kicsi. Te nem akarod oviba adni?

2013. jún. 19. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
80%

Amúgy meg ne írjatok már ilyeneket, mindenkinek joga van kiborulni néha, és nyilván nem dobja ki az ablakon!!

Örüljetek, ha a ti idegeitek kötélből vannak!!!utolsó

2013. jún. 19. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!