Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek túl vagyunk a...

Szerintetek túl vagyunk a nehezén?

Figyelt kérdés

Kislányom 3 éves lesz szeptemberben.

1 éves kora óta hisztis de nagyon. Az a tipikus hanyat dobom magamat, ha nem az van amit én akarok.

Rengeteget dolgoztam rajta, elolvastam szakirodalmat, neten olvastam utánna, egy nevelési tanácsadóval kerültem (véletlen) kontaktusba. ìgy kb 2 éves korától teljesen kezelhetö lett. Néha elöfordul hiszti, és földön fekvés is (föleg hogy a tesó 1 éves és most kezdte a földönhempergös hisztit), de ez max egy fél percig tart, aztán belátja semmi értelme, és könnyen megbeszéljük a gondját. Tényleg rengeteget dolgoztam rajta, hogy kezelhetö legyen.

Amiért izgulok, mert itt rengeteg kérdés van hogy 3-4 éves gyerekek akkor kezdik a hisztit. Lehet hogy egyszer csak óriási változzon és 4 évesen egyszer csak megint kezelhetetlen legyen?

2013. jún. 16. 07:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt igazából nem lehet tudni,kinél meddig tart.A nagyfiam tíz lesz és képes topogni a bolt közepén,ha másként gondolja a dolgokat...Szerintem a hisztit soha nem növik ki:))Mert utána meg kezdődik a kamaszkor,akkor meg az a hiszti oka.A középső fiam soha nem volt hisztis,ha a boltban kivettem a csokit a kezéből,azt is megértette,egy hang nélkül.VIszont féléve megszületett a kisöccsük,na azóta kezdődött a hiszti.Kiszámíthatatlan mikor,miért.Nem vágja magát földhöz,viszont ordít torkaszakadtából...Ja,és most múlt négy éves...
2013. jún. 16. 08:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Nálunk sincs hiszti a fiamnál (2,5) viszont torka szakadtából üvölt, ha valamit nem úgy akar, mint én. Nem tudom, melyik is a jobb? Bármikor változhatnak, de szerintem ha dackorszak véget ért, már nem jön vissza. Utána is számíthatsz mindenre, jön a kiskamasz, kamasz kor, és így tovább, csak már nem fognak földön feküdni, de ellenkezni igen.
2013. jún. 20. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!