22 hónapos FIÚ baba (gyerek) 11 kg és 87 cm van ilyen vagy hasonló itt?
Lányom 24 hónapos, 2 éves státuszon volt 11 kg és 88 cm.
Ő egy betegség miatt fogyott sokat még 10 hónapos korában, azóta szépen hízik, a megfelelő hízása megvan és ez a lényeg. 1 évesen még 8,5 kg volt, 1 év alatt hízott 2,5 kg-ot, ez az ő korukban már nagyon jó.
Nem mond semmit az orvos és védőnő, étvágyjavító vitamint javasoltak, én végül Béres cseppet adtam a lányomnak.
Az én fiam is hasonló méret volt, 2 évesen 89 cm és 11,9 kg. Az apja is vékony alkat, nem csodálkozom rajta.
Lányom most 22 hónapos, olyan 84 cm lehet és 10 kiló :)
Az én fiam 20 hónapos, 10 kiló 87 cm.
Nálunk már elfogadta a védőnő, hogy egyszerűen ilyen alkat. Az apja is magas, vékony.
A doktornő semmit nem mondott rá. Nincs vele semmi baj, egészséges.
A kisfiam 28 hónapos, 11,5 kg, 88 cm.
Igaz, ő koraszülött volt, 1350 grammal született.
A védőnő és orvos szerint súlya benne van az átlagban, a magassága pedig még csak nem is az alsó határon, tehát minden rendben. Szerintem ne aggódj! Az orvosunk szerint vékonyka is marad a fiam, mert az egész család ilyen, és ez többnyire genetikus dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!