Kislányom magához nyúlkál mit kéne ilyen esetben tennem?
2 éves kislányom is csinálja, De ez teljesen természetes . Azt mondom neki, hogy mások előtt ne csinálja.
A lehető legrosszabb amit teszel, ezzel azt tudatosítottad benne, hogy ez nagyon rossz dolog, és kiháthat a fölöttkori szexuális életére.
Férjed is meg te is fogjátok fel, hogy ez természetes folyamat. ezen minden gyerek átesik . A fiam is csinálta.
Az óvónő tudja azt, amit te nem... hogy ez egy természetes dolog.
Inkább olvass utána-
Az én lányom 1 éves kora óta csinálja.Most 2,5 éves.Van egy kutyusa, amit szépen maga alá gyűr és dolgozik.. :P
Nekem is azt mondták hogy hagyjam.Majd elmúlik.Eddig nem múlt, sőt egyre többet csinálja.Ha a mi szobánkba kezdi el, akkor beküldöm a szobába, de semmiféleképpen nem szidom le.Az szerintem is csak bajt szül.Egyébként unokahúgom is csinálta..ő mindig a kisszéket támadta be. :)
Nem beszélgettem el magammal :D bemásoltam ide ahova írtam elöszőr , és amit kaptam választ rá :).
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kisgye..
Értem rendben , az már 1 éve volt hogy látta attól a kislánytól nem rakattuk át másik csoportba azt a kislányt , csak beszéltem az ovónénivel a férjemmel együtt.
Most 1 hete volt amikor megint észre vettem. Azóta nem mondtam neki nem lesem minden mozdulatát és nem járkálok be a szobájába ha éppen játszik . Szerintem oviba mások elött nem csinálja abban viszont biztos vagyok mivel az ujját is szopiza még és azt csak itthon , az oviban szoktam kérdezni az ovó nénit hogy szopni szokta e az ujját mondta nem . Az ujj szopást is engedtem neki nagyon sokáig mostanában mondtam neki hogy most már nagy lány és lekéne szokni róla mert az új fogacskák nem szépen fognak nőni.Végülis a kérdésemre megkaptam a választ . A pszichológus pedig nekem eszembe sem jutott hogy elvigyem végig a féjrem akarta. Nem is vittük el végül mert mondtam neki hogy nem kell , és azt anno tavaly én is mondtam hogy felfedezi magát, erre a férjem válasza oké rendben de 5 évesen . Szóval most amikor észre vettem 1 hete ezért is nem szóltam neki mert fölösleges főleg ahogy reagált reagálna megint. A választ megkaptam nem fogom megint számon kérni a lányom ha esetleg véletlen megláttnám tőle csak megmondom neki hogy ezt a felnőtteknek szabad. Köszönöm azoknak a válaszát akik normálisan tudtak válaszolni akik pedig nem azoknak üzenem senki sem tökéletes és én normálisan kezeltem a helyzetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!