Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ötletek fényképezkedésre?

Ötletek fényképezkedésre?

Figyelt kérdés
Két éves lányomat vinnénk el egy fényképészhez. Nem tudom milyen ruhákban, játékokkal, kiegészítőkkel sikerülhetne szép képeket készíteni. Valami ötlet? Mit lehet elrontani?
2013. jún. 10. 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Szió! Mennyi idős a kislányod?
2013. jún. 10. 10:16
 2/6 A kérdező kommentje:
2
2013. jún. 10. 10:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Általában a gyerekfotózással foglalkozó fotósnak, rengeteg kiegészítője van. Azért én vinnék: buborékfújót, labdát, kiskosár virágot, esernyőt.

Ruhák közül meg olyanokat amiket Ő szívesen visel, Neked meg tetszik.

Amúgy a túl sok öltözéssel eltudod venni a kedvét a gyereknek, bár kislányról van szó, de azért ne vigyél 36 váltás ruhát:)

Ha több időt szánsz rá, akkor lehet jó nagy kartonra rajzolni, mondjuk egy égboltot, vinni egy nagy kosarat és jópár héliumos lufit rákötni, mintha léghajózna, de ez már valakinek a giccses kategória.

Lehet akár egy nagy karton dobozból TV-t "gyártani" és úgy fotózni, mintha abban szereplene.

De amúgy szerintem egy réten buborékok után futkározó, vagy virágokat szedő kisgyereknél nem kell több egy fotóra.

2013. jún. 10. 11:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! További ötleteket várok. Milyen ruci lenne a legjobb? Nagy minta, kis minta, élénk, pasztel, szoknya, nadrág, valami különleges vagy inkább hétköznapi? És a hajába valami?
2013. jún. 11. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a ruha legyen az amit ő választ,nyilván alkalomnak megfelelő,ami neked is tetszik.Nálam mondjuk a pasztell a nyerő,de lehet,hogy nektek nem.Most nagy divat a fehér.Egyszerű és visszafogott,nem giccses ruhák.Mostanában sok olyan képet látok,ahol az egész család van fotózva,és összeöltöznek.Nekem bejön.Szerintem én is rászánom majd magam,kicsit macerás,de megéri.Engem a szüleim minden szülinapomon fotóshoz vittek.Jó így visszanézni most a képeket.
2013. jún. 11. 23:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Igaz nekem kisfiam van,de mi úgy szoktunk menni,h szép farmer,póló/trikó,kising.Így kezdjük a fotózást és vetkőzés van.Nagyon cuki mikor a farmerben és ingben pózól,v akár egy kisgatyában ;) .Bár neked kislányod van,meg lehet ez a stílus nem jön be.Szerintem az fontos,h vmennyire öltözzön össze a család.Láttam már olyat,h kislány habos ruhácskában,anyukája csinin,apuka meg a kinyúlt melós pólóban...

Kérdezd meg a fotóst milyen kellékei vannak.Mi kedvenc játékokat mindig vittünk,mert azok környezetében hamarabb felszabadul,meg majd 20 év múlva megnézheti a kedvencet.Bubifújó tényleg szupi,nagyon jó képeket lehet készíteni úgy :) .

Ennyi jutott eszembe.Otthon gyakorolhatjátok a fotózást,h ne legyen neki annyira idegen a szitu,h tudjon a fotós igazi,felszabadult,nevetős képet is készíteni :)

2013. jún. 12. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!