Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ne nézzetek hülyének de...

Ne nézzetek hülyének de rákérdezek?

Figyelt kérdés
lányom 3 éves lebetegedett van lefagyasztott anyatejem mert szoptatok 4 honapos lányomat adhatok neki napi 1 dl tejet? segit egy kicsit a gyógyulásba?
2013. jún. 7. 10:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a gyógyulásban nem segít többet, mintha sima bolti tejet inna. Egyébként lehet meg sem issza, mert már elszokott az ízétől. De ha sok tej van, akkor megpróbálhatsz adni neki belőle, csak azért hogy had fogyjon a tej.
2013. jún. 7. 10:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha elfogadja, adhatsz neki.

De nem ettől fog meggyógyulni, azt elhiheted.

Az anyatej nem csodaszer és nem gyógyszer.

Amikor 2 éves volt a gyerekem, akkor szültem a picit, és rendszeresen a 2 éves itta meg a lefejt tejet.

2013. jún. 7. 10:47
 3/6 anonim ***** válasza:
ettől tuti nem fog elöbb meggyógyulni és valószinüleg tényleg el sem fogadná. inkább a kicsinek add neki szüksége van vagy lesz rá a késöbbiekben a 4 évesenek már nincs.
2013. jún. 7. 11:43
 4/6 anonim ***** válasza:
9%
Ettől nem fog meggyógyulni,az anyatej nem csodaszer hanem a kisbabának ennivaló,adj neki sok vitamint,ha angyon muyzáj gyógyszert.
2013. jún. 7. 15:14
 5/6 anonim ***** válasza:
*nagyon muszáj
2013. jún. 7. 15:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Biztosan arra gondolsz, hogy az anyatejben benne lehetnek a jelenlegi betegségére való ellenanyagok, és segíti az immunrendszerét? Elgondolkodtam ezen korábban már én is, de szerintem kicsi az esélye, hogy valóban hatékony lenne, ennek ellenére ártani nem árthatsz vele, tegyél egy próbát! Lehet, hogy el sem fogadja egyébként.
2013. jún. 7. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!