Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki hogyan oldja meg?

Ki hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés

két gyermek esetén ha az egyik lebetegszik hogy csináljátok hogy a másik ne kapja el? egy szobába vannak

egy anyatejes 4 hónapos és 3 éves lány

Most mégcsak meghülésröl beszélünk de mi lesz ha ovibol hazahozzaa jobbnál jobb betegségeket?

2013. jún. 6. 15:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nem tudsz mit csinálni,sokszor el fogja kapni

amiket tehetsz:Gyakori kézmosás,kilincs,villanykapcsoló,egyéb gyakran fogdosott dolgok gyakori fertőtlenítése,naponta többször alapos szellőztetés

megtanítani a nagynak,hogy a kezét ne fogdossa a kicsinek,mert a szájába veszi,és be is viszi a bacikat

amint beteg a nagy,kicsinek azonnal adni a c-vitamint

más nem jut az eszembe

2013. jún. 6. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyjából két év különbségekkel születtek a gyerekeim. Soha nem volt gond a hazahozott bacikkal. Az anyatej kiválóan véd. A legkisebb csak a bárányhimlőt kapta el 5 hónaposan, annak meg kifejezetten örültem is, hogy túl vagyunk rajta, nem is volt vészes egyébként. Nálunk is közös szobában vannak.
2013. jún. 6. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Mintha csak minket írtál volna le!

van egy 3 évesem aki a bölcsiből mindent hazahoz és hát a kicsi aki most 4,5 hónapos már másodjára beteg ebből az elsőnél még antibiotikum is kellett!

Ja és anyatejes tehát az ANYATEJ NEM VÉD!!!!!

Sajnos nemtudok tuti megoldást én sem csak azért írtam tudd nem vagy egyedül!

Mindenki azzal vígasztal,hogy mire bölcsibe megy a kicsi jó erős immunrendszere lesz!

2013. jún. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!