Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Bölcsis gyermekkel hogyan...

Bölcsis gyermekkel hogyan indul a nap?

Figyelt kérdés
Kap még tejcsit cumisüvegből? Megreggelizik otthon??
2013. jún. 5. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Felkelünk,elkészülök,ébresztem,reggeli,fogmosás,öltözés,indulás.

Nem cumisüvegezik,8 hónapig szoptattam,azóta pohárból iszik.

2013. jún. 5. 13:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam két és fél éves. Reggel 8kor van a bölcsiben reggeli, ha odaérünk addig, akkor bent reggelizik, itthon csak egy kis teát vagy tejet iszik. Ha nem tudom felkelteni időben, akkor itthon reggelizik (joghurt + kifli egy kis teával vagy tejjel).

Amúgy cumisüveget másfél éves kora óta egyáltalán nem használ, teát, tejet és kakaót bögrébő iszik, vizet vagy gyümölcsleveket pedig kupakos műanyag palackból (pl. Kubus üvegbe töltünk).

2013. jún. 5. 13:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia, a mi 2 évesünk általában otthon reggelizik. Cumi, másfél éves, cumisüveg 1 éves kora óta nincs, szerencsére nem is igényli. Ha mégis korábban kell indulnom, akkor sem engedem éhgyomorra, egy kis teát, kakaót, tejcsit mindig iszik és bent reggelizik.
2013. jún. 5. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
Reggel kelünk megissza a tejet, természetesen nem cumisüvegből, hanem itatóból vagy pohárból (2 éves, 10 hónapos kora óta nem látott cumisüveget), öltözünk és megyünk, ott kapnak reggelit.
2013. jún. 5. 13:36
 5/9 anonim ***** válasza:
Reggel felkel, kap 2 dl tejet, amit az ágyunkba fekve szokott meginni közöttünk, míg mi is ébredezünk! Az 1 közös pár perc! :) Aztán felkelünk, tisztába teszem, felöltöztetem, apa megissza a kávéját, reggeli hírek olvasásáa, addig lefürdök, be a kocsiba és viszem a bölcsibe, ha a páromnak korán kell indulnia, akkor ő viszi be! Kb. fél8-8kor van a bölcsibe (tőlünk szerencsére 5 perc a bölcsi), ott megreggelizuk, nem itthon! De ha akarod, és mondjuk később viszed be, pl. 9re, akkor szerintem reggelizzen otthon! :) Ha nálunk később viszem be, akkor itthon eszi a reggelit, mert azt felkelés után 1órával kapja és ugye az fél8-8ra jön ki. :)
2013. jún. 5. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Jön, ébreszt engem is. Kicsit még fekszünk, beszélgetünk. Utána felkelünk, én beágyazok, megiszom a kávét, közben ő játszik kicsit, kiválasztja, mit visz magával aznap.

Felöltözök gyorsan, őt is felöltöztetem, aztán indulunk.

Nem reggelizik itthon, csak a bölcsiben. Tejet cumisüvegből ivott 2 éves koráig, de csak este. Reggel kb másfél éves korában hagyta el.

2013. jún. 5. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kelek,ébresztem,ki mit álmodott,beszélgetés,mesenézés-közben eszik pár kekszet,utána kakaót iszik,öltözés és indulás.8-ra viszem,3 éves.Cumisüveget szerencsére soha nem ismerte :)
2013. jún. 5. 20:22
 8/9 anonim ***** válasza:
6kor kel,ébreszti apukáját,kér tőle kakaót(ivós pohárból),megissza a kakaót párom kávézik,engem hagynak még aludni 7ig,mert nagyon nehezen tudok kelni sajnos,nem alszom túl jól,fiam 7körül jön ébreszteni,párom felöltözteti reggelit csinálnak,kávét,mire felkelek aztán reggelizünk,átöltöztetem a fiam bölcsis ruhába összepakolom a bölcsis cuccot,felöltözöm addig még játszik majd beszállunk az autóba és megyünk a bölcsibe.Nem mindig reggelizik ezért úgy megyünk,hogy 8 előtt érkezzünk így kap reggelit.
2013. jún. 6. 09:58
 9/9 anonim ***** válasza:
6:30-kor kelek, kávézok, készülödök. 7-kor kakaóval keltem a 2,5 éves lányom és a 4,5 éves fiam. Szívószálas kulacsból isszák. Felöltöztetem őket, fogmosás és fél 8-kor indulás.
2013. jún. 6. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!