Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Inhalálás vagy hidegpárásító?

Inhalálás vagy hidegpárásító?

Figyelt kérdés

Kislányom köhögésére napi 2x inhalálást javasolt a doki de azt mondta legjobb lenne ha vennénk hidegpárásítót!

Itthon kezdtem ezen gondolkodni, hogy akkor most mi van????

Az inhalálás az gőz, nem? Vagy van hideg inhalálás is? :)

2013. jún. 5. 11:21
 1/10 anonim ***** válasza:
A hidegpárásító nálunk nagyon sokat segytett! Fiamnak hajlama van a gégegyulladásra, jelentősen enyhíti a tüneteit!
2013. jún. 5. 11:23
 2/10 A kérdező kommentje:

Igen, biztos jó lehet. Megkérdezhetem,hogy milyen fajta van nektek,és meg vagytok-e vele elégedve?

Olyat szeretnék, ami nem egy vagyon, csöndesen működik, hogy tudjanak tőle aludni a gyerekek.

2013. jún. 5. 11:26
 3/10 anonim ***** válasza:

[link]

Szeretjük, szuperül működik állítható intenzitással és abszolút halk! :)

2013. jún. 5. 11:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk 17 ezer mi anno akciósan vettük... :(
2013. jún. 5. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha hajlamos a betegségekre, akkor nem elég a hidegpárásitó, sokkal jobb az, amibe sós vagy salvus vizet lehet tenni. Nekünk van hidegpárásitónk, de nem igazán vált be. Aztán most 8 hónapos Kisfiamnak felirtak receptre salvus vizes inhalátort és az tényleg szuper (szakorvos irja fel indokolt esetben - mi 2x is voltunk már kórházban bronchitis, fulladás miatt, ezért irták fel). Egyébként recept nélkül is lehet kapni, gyógyászati segédeszköz boltban kell megnézni. Kb. 10ezer Ftnál kezdődnek. Egyetlen hátránya, hogy szépen lassan bevonja a környezetét sóval, sokat kell takaritani. Viszont nagyon hatásos!!!
2013. jún. 5. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, mióta megvan a salvus vizes inhalátorunk, azóta az egész család használja. 2,5 éves Lányomnak is bevált, ha elkezd köhögni, naponta 3x inhalál és sokkal gyorsabban oldódik és nincsenek görcsös köhögőrohamai.
2013. jún. 5. 11:37
 7/10 Kerria ***** válasza:

Nekünk is rendszeresen van felső légúti megbetegedésünk (valószínűleg kislányom tőlem örökölte). Mivel ő még kicsi, neki a gőzölés szóba se jöhet, így a szobájában hideg párásító működik:

[link]

Így a páratartalom 60-70% között van a szobájában, és a köhögése erre enyhül.

Ha nem párásítunk, akkor 50% körüli, és akkor előjön a köhögése.

Nálunk használt, sajnos ennél drágább párásítót nem engedhettünk meg magunknak... egy nagyon kevés alaphangja van, szerencsére nem zavarta az alvásban. A kék fény szerintem idegesítőbb, így úgy fordítottam a készüléket, hogy a legkevesebb fény áradjon a szobába.

2013. jún. 5. 11:42
 8/10 A kérdező kommentje:

Most megnéztem, nálunk is 56 % a páratartalom.

Köszi a linkeket.

2013. jún. 5. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:

nekünk hideg párásító is van,és inhalátor is.az inhalátor salvus vízzel működik,és hideg párát csinál.

a párásítót már nem használjuk(így eladóvá is vált),mert már nem szokott annyit beteg lenni

egyébként nekünk vivamax van,ami hideg párásító ionizáló funkcióval.nem hangos,lehet mellette aludni,lehet rajta időt állítani,hogy mikor kapcsoljon ki,manuális és automata üzemmód van rajta.25-30 négyzetméterre jó,és salvus vizet is lehet bele tenni.egyébként öt literes a tartálya

az inhalátor pedig phillips,felírta pulmonológus,így 5 ezer volt,anélkül 18.de úgy tudom megszűnik rajta a támogatás,és most már nem lehet kiírni.

a párásító is 18.000 volt,most 10 ezerért árulom

2013. jún. 5. 17:48
 10/10 anonim ***** válasza:
[link] ilyen a miénk,utolsó vagyok
2013. jún. 5. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!