27 éves munkanélküli anyuka vagyok 4 éves kislányunk van. Már olyannyira elástam magam munka terén hogy embernek nem érzem magam? Depressziós vagyok?
szóval . nem dolgozom 1 éve de azelőtt dolgoztam minidg is most sajna a férjem miatt vidékre kölöztünk azóta itt nem tudok dolgozni Hajdú Bihar megye
nagyon rosz érzés hogy nem dolgozom szégyenlem a lányom előtt is.. amire ráadásul a férjem is rátsz érzteti velem hogy nem dolgozom és nem is ad pénzt eleget hogy neveljem a lányunkat.ő kamionozik magának mindent mevesz kaja pia. szórakozás én meg itthol szenvedek.magam hibáztatom hogy nem dolgozok és nem tudok magunknak pénzt keresni..de hát nem magam miatt van ..próbálok dolgozni de a közelbe nem kellek távolba pedig sok a bérlet, a férjem nem akar elköltözni. igy ez a megoldás is kilőve..
amit ad pénzt be kell számoljak mikor menyit költöttem hova més mért.
unom és utálom ezt deprszios vagyok..
ugy érzem el fogom hagyni..
Sajnos eléggé hasonló cipőben járok. Arra, hogy hogyan old meg nem tudok mit mondani...nekem is le kellett volna lépnem, már.... 3 éves kislányom van....
Írok privit.
Figyelj, ne add fel! Leirom a mi esetunket: Parizsban elunk, itt kaptam munkat, felesegem orosz, a nyelvet is csak kicsit beszelte az elejen. Harom evbe telt mire munkat talalt, ugy, hogy 3 eve szuletett az elso, masfel eve a masodik kislanyunk. Tamogatas, segely, semmi nem jart, mivel nem volt meg soha itt munkaviszonya.
De nem adta fel, nyelvtanfolyamokra jart, terhesen kezdte el a jogositvanyt, vezetett, mindent megtett, hogy ne "csak otthon uljon". Fiatal, kezdo munkavallaloknak jaro tamogatas se jart semmi, mivel mar elmult 26. De addig jart a munkaugyi hivatal nyakara, honaprol honapra ujraregisztraltatva magat, mig vegul behivtak hogy jelentkezzen egy kepzesi szerzodesre, tobbkoros tesztek, interjuk utan 100nal is tobb emberbol vegul felvettek vagy tizet, es KOZTUK VOLT! O, a kulfoldi! (ez egy egyeves hatarozott ideju szerzodes a H&M-nel, kepzes is es munkaviszony is, amit utana ha bevalik hatarozatlanideju szerzodes kovet)
Akkor en szepen kivettem par het szabit, es Parizs es kornyeke OSSZES bolcsodejet nekialltam vegigtelefonalgatni hogy hol van meg egy hely a kislanyunknak (a nagyobbik addig a par honapig amig betoltotte a 3 evet es jogosult lett az ovodara, otthon volt apammal aki velunk el), es ket het meg parszaz telefonhivas utan talaltam egy helyet. De meg ugy is dolgozott volna ha a fizetest egy az egyben adhattuk volna egy dadusnak, mert fontos volt hogy vegre el tud indulni.
Igy is lehet, evek utan is lehet, csak nem szabad feladni.
Ha draga a berlet, az nem akadaly, egyreszt a fizu valoszinu meg igy is tobb mint a berlet, masreszt a munkaado egy joreszet koteles kifizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!