Ciki használt ruhákban járatni a gyereket? Rengeteget kaptunk ( több zsákkal). Születése pillanatától kb.10 éves koráig van minden méret A legtöbb nagyon jó állapotú.
Bőven meg kellene tudnunk venni a Brendonos és egyéb méregdrága ruhát, de soha nem vettem még ruhát a Brendonban. Kik-ben, Takko-ban, Tesco-ban, Aldiban már igen, de a legtöbb ruhájuk öröklött, vagy turis, bababörzés.... Annyira szép kis ruhákat kaptunk unokatesómtól, barátnőmtől, meg nem mondod róluk, hogy nem vadi új, de épp a múlt héten vettem márkás, nagyon szép állapotú gyerekruhákat turiban, alig pénzért.
Játékot rendszeresen veszek pl. bababörzén, legutóbb a fiamnak vettem Wader autómosót emeletes parkolóházzal, semmi hibája (a wader egyébként is nagyon tartós, megbízható gyerekjáték-márka, nagyon szeretem), de a bolti ár ötödét se adtam érte.
Attól nem lesz szerintem senki több vagy kevesebb, hogy Brendonban vagy turiban vásárol. Sőt, azt gondolom, sokkal jobb, ha spórolni tudsz a ruhákon, játékokon, több pénz marad másra.
Én is van hogy inkább magándokihoz megyek, ennek van oka, akárki akármit mond. És járunk étterembe is:) Nem gyakran de azért néha elmegyünk, nem flancosba, de havi egyszer 4-5 ezer belefér azért szerencsére, és azért más a hangulata ezeknek az estéknek.
Ezek nem értem hogy jönnek a kérdésedhez. Arra már válaszoltam én vásárolok mindenhol turiban is, de néha azért jó helyeken is, és van örökölt ruhájuk is.
Szerintem ez a magánorvos - nem magánorvos dolog mindenki legbelsőbb magánügye. Nem feltétlenül kell menni magánorvoshoz, ha van sztk alapon olyan, akiben megbízol, szerintem... Amúgy pedig ez végképp nem az a kérdés, amiben bárki másnak joga volna állást foglalnia.
Étterem: extrém ritkán megyünk mi is. Egészen egyyszerűen azért, mert nincs rá komoly igényünk. Én szívesebben vacsorázom itthon, könnyebb a három gyerkőccel is, kettesben pedig ritka eset, hogy este házon kívül lehessünk, mert a legkisebbünk még szopis. Előfordult már, de nem csinálunk rendszert belőle. Na meg ha anyukám ráér és vállalja este a gyerekeket, sokkal jobban szeretjük, hogy lerakom őket én nyolckor, elalszanak, anyukám ott marad velük, mi meg átugrunk az uszodába (este 10-ig nyitva van, ráadásul egy utcányira tőlünk) és beülünk a jakuzziba, összebújunk, beszélgetünk. Szóval ez is totál választás kérdése.
Az meg végképp durva, hogy bárki megkérdezze, miért vállaltok második babát, ha nincs pénz magánorvosra. Mégis, mi a fene köze van hozzá????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!