Elengednétek 9 éves gyereketeket?
Figyelt kérdés
Lányomék június 25-én mennek osztálykirándulásra, kb.60 km-re messzebb a várostól. 7-kor indulnak és várhatóan fél 8-kor érnek haza. Egy fazekas múzeumba mennek. A múzeum+ a vonat 1.420 Ft-ba kerül.2013. máj. 25. 15:38
11/13 anonim válasza:
Nem tudsz arra a napra szabit kivenni és te is velük menni?
Nálunk anno mindig jött egy-két szülő is.
Ettől függetlenül elengedném. Ezután soha az életbe ne menjen kirándulni, mert asztmás?!
12/13 anonim válasza:
Persze! Én meg allergiás voltam, és egyik pillanatról a másikra ájultam el... volt nálam kalcium és kész... meg is őrültem volna, ha azért nem engednek el kirándulni, mert én beteg vagyok... Ezt vártuk egész évben!
13/13 anonim válasza:
Iskolába is lehet baja, és pont ugyan azokkal van körülvéve mint a kiránduláskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!