Kérhetem a doktornőt hogy küldjön el minket mellkasröntgenre?
Figyelt kérdés
2 hete volt beteg a kisfiam 4,5 éves mult,hányt hasmenése is volt,taknyos volt nem kicsit és most még mindid köhög száraz ugatósan annyira sajnálom már!allergiavizsgálaton is voltunk és azt mutatta az eredmény hogy 2/3 poratkaallergiája és 2/3 penész,na mind egy érdekes egész télen nem is volt beteg!most meg hogy ez az idióta idő van azóta van baja!és holnap megyünk fül orr gégészetre,a végére akarok járni végre!és én akarok kérni egy mellkasröntgent!abból tuti látszani fog valami nem?köszönöm szépen.egy aggódó anyuka2013. máj. 23. 22:08
11/13 A kérdező kommentje:
De kaptunk Aeriust azt szedjük,
Ja és most antibiotikumot is mert állítólag arcüreggyulladás a van!! Curam duot szed!
Már annyira unom ,olyan drága a gyógyszer alig bírom fizetni , pláne az idegeskedés!!
Ja és mint irtam érdekes hogy egész télen nem volt beteg egyáltalán!!
Szerintem ez csak emiatt a hülye idő miatt van!!
2013. máj. 26. 09:57
12/13 anonim válasza:
A lányom is ezt a gyógyszert szedte.Hidd el én is végigmentem ezen,megértem mit érzel.Sajnos Pont ez az idő kedvez a baciknak,se meleg nincs,se hideg.ok biztatót nem tudok mondani,mindent megtettél,a fiad immunrendszere gyengébb,ahogy nő majd jobb lesz.Gyógyulást neki.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm kedves utolsó válaszoló a nyugtató szavakat!!
2013. máj. 26. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!