Altatásos könnycsatorna átfecskendezésről tapasztalat?
Nemsokára lesz a kisfiamnak ez a beavatkozás. 19 hónapos ezért altatják/bódítják.
Kicsit félek. Átesett már valaki ezen a procedúrán? Milyen volt?Hol csinálták?
Minden részlet érdekel, hogy felkészüljek. :S
Hát, igazából az altatástól félek és előtte-utánna járó állapottól.
Egyébként jobb lenne ha altatrás nélkül csnálnák, de a szegedi klinikán az 1 évnél idősebbeket altatják.:(
Azt tudom, hogy maga az átmosás nem nagy dolog, néhány perc az egész. De azért megírhatod a tapasztalataidat.
Milyen idős a kisfiad? Hogyhogy ilyen sokszor meg kellett ismételni?
Nekem az a furi, hogy többen írjátok, hogy 1 éve húzzák a dokik?? De miért?? A lányomnak még csecsemő korában megcsinálták, kicsit visított, de nem a fájdalomtól, hanem mert ugye szorosan le kellett fogják, az nem tetszett neki, amúgy az egész procedúra kb. 1,5 perc volt...és azóta nincs vele baj...kellett kamillázni, meg nyomkodni, masszírozni, hogy kiürüljön a könnycsatornából a genny, ez kb. 2 hét volt.
Az ha bódítják, az sztem nem olyan gáz...az altatás nekem is ijesztőnek tűnik, elhiszem, hogy izgulsz nagyon, de hát ha muszáj, hát muszáj, tudják mit csinálnak...
A bnőm kislányának mandulaműtétje volt most nemrég, és altatták, 2 éves, semmi, de semmi nem volt, pedig mondták, hogy lehet, hogy majd rosszul lesz, ha felébred, meg hányni fog, de nem volt semmi, ugyanúgy ébredt, mintha csak simán aludt volna, nem lesz baj, ne félj! :)
Jobbulást!
Köszi.
Azért szokták húzni az időt, mert meggyógyulhat magától, kinőheti, stb.
Egyébként nálunk nem csecsemőkori dologról van szó, hanem egy kötőhártyagyulladás után nem jött rendbe az egyik szeme. Valószínű az akkori gennyesedés eldugította a könnycsatornáját.
Persze, meg kell csináltatni és kész! Egyébként ez legyen a legnagyobb bajunk! (de azért nagyon izgulok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!