Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Elfogyott az orrspray és már...

Elfogyott az orrspray és már nem tudok hol venni. Most mi legyen, hogy szívjam a lányom orrát?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Van neten házilag készíthető sós orrspray. Leszívni letudod anélkül is, kicsit nyomkod meg előtte, hogy segítsed a felszakadást. Ha a hátát kicsit paskolod fekve szintén segít, hogy kicsit több jöjjön leszíváskor. Ha nagyobbacska és vevő a dologra egy kis csípőset is adhatsz neki. (az enyém odavan a csípős dolgokért) Fürdésközben a jó meleg vízben szintén könnyebben kijön a trutyi ott is ármoshatós az orrát.
2013. máj. 18. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a másodiknál már nem is használtam orrsprayt. :O Kiszívhatod anélkül is, nem lesz semmi baja.
2013. máj. 18. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:
1 dl langyos vízbe rakj egy késhegynyi konyhasót és szívd fel valamivel,amivel betudod fecskendezni az orrába! Évek óta ìgy csinálom!
2013. máj. 18. 19:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy szoptatod-e még esetleg, de anyatejet is csepegtethetsz az orrába.
2013. máj. 18. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!