Normális, hogy ennyire a kisfiammal kapcsolatos álmom hatása alatt vagyok?
Ma hajnalban borzasztó álmom volt,álmomban a strandon volt a családunk és én egyszercsak keresni kezdtem a 6 éves fiamat,de sehol sem találtam,rengeteg ember volt a medencékben és a standon,alig fértek egymás mellett a medencékben és kint is .Kutattam,kerestem a fiamat,akkor még bízva abban,hogy megtalálom.
A következő kép már arról szólt ,hogy a rendőrök ürítették ki a satrandot az eltűnt kisfiam keresése miatt és bennem kezdett megfogalmazódni ,hogy már nem lesz mentség biztosan a medencébe fulladt,mert nem figyeltem rá,elviselhetetlennek érzett kétségbeesett fájdalmat éreztem és olyan valóságos és hihető volt...mikor felébredtem megkönnyebbültem,de még most is nyomaszt az az érzés,soha nem akarom a valóságban átérezni !
Persze reggel össze-vissza puszilgattam a fimat .
Én a múltkor el aludtam itthon délelőtt, kelek fel, gyerek nincs mellettem!
Kiabálok neki, keresem a lakásban, sehol...
Na itán na esett le, elvittem az Oviba, nem reggel van...
A szívem 120-al vert, nagyon rossz érzés volt!!!
Én is álmodtam ilyet mostanság hol egyik hol másik gyerekem tűnt el, veszett el, utálom, verítékben fürödve ébredek kb,...
nem tudok mit tenni, elmúlik.
Próbáltam visszakeresni ,hogy miből indulhatott ki az álmom,pár napja elesett rollerrel és a szíve feletti bordáit nagyon megütötte .
Nagyon eleven és mindig félek nehogy történjen vele valami,kék-zöld folt állandóan .
Nekem ez a pár szó szúrt szemet a leírásodban:
"mert nem figyeltem rá".
Talán tudat alatt nem tartod magad elég jó anyának, aggódsz, hogy jól csinálod-e, vagy úgy érzed, hogy meghaladja a képességeidet az, hogy mindentől megvédd.
Teljesen normális egyébként, szinte mindannyian érzünk néha így...neked pedig ezt az érzést most felerősítette a napokban történt bicós esése a kisfiadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!