Tegnap a fiam tul kozel bicajott egy autohoz, picit megkarcolta. Mit tesztek (tennétek) hasonlo esetben?
8-as válaszoló vagyok.
"ha felelotlen lennék, nem kerestem volna meg és nem bántana. Tapasztalat érdekelt volna, ki hogy állna a dologhoz."
Nem írtam, hogy felelőtlenek vagytok, sajnos véletlenül, szándék nélkül is lehet kárt okozni. Bárkinek a gyerekével előfordulhat, az enyémmel is.
Éppen azt írtam le, amit kértél, hogy én hogy állnék az esethez. Még annyit hozzátennék, nem szidnám le a gyereket, csak elmagyaráznám neki a dolgot.
Egyébként meg gondoltam, hogy annyit mond a tulaj, hogy nincs baj, főleg, ha rokon. Én is ezt tettem volna a helyébe. Persze a bocsánatkérés így is jár, de gondolom, már megtörtént.
drága értékű autónk van,és épp a minap néztem hogy a gyűrűm mekkora karcolásokat ejtett a kilincsnél,és van hátul a csomagtartónál és még sorolhatnám.
Te láttad mekkora a karc és persze az sem mindegy milyen mélységű,mert ha csak felületes akkor a sok más karc mellett el fér az is,ha meg mély karcolás ami később rozsdás lehet.Ha a tulaj látta,te meg szóltál,akkor hol itt a probléma?
Az én lányom letört egy visszapillantót :-(
Bp belvárosa, fogalmam sem volt kié az autó. Írtam egy cetlit, hogy ki vagyok, mi történt, hol érhet utol. Nem hívott.
Ha jelentkezik, természetesen kifizetjük a kárt. Egyértelműen az én figyelmetlenségem miatt történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!