Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért köhög alvás közben 21...

Miért köhög alvás közben 21 hónapos kisfiam?

Figyelt kérdés
Nincs megfázva, nem beteg. Ha ébren van nem köhög. Ma délutáni alvásnál is köhögött és most is többször, mióta alszik. Mit tehetnék? Vegyek holnap köhögés csillapítót és alvás előtt adjak neki? Lehet száraz a levegő a lakásban, párásítsak? Köszönöm a segítséget.
2013. máj. 15. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem van valami járvány, ugyanis nálnk 1-2 hét eltéréssel végig ment a családon ez a fajta köhögés. Csak fekvőhelyzetben, este, éjszaka. Általában 2 hétig tartott mindenkinél. Semmi egyéb tünet nem volt. Mi voltunk orvosnál, de igazából nem segítettek a köptetők se és a köhögéscsillapító se.

Vidd el orvoshoz, nézesd meg azért, biztos ami biztos.

2013. máj. 16. 08:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt nálunk is. Elvittem a háziorvoshoz, azt mondta, hogy adjak neki köptetőt. Nappal egyet sem köhögött, taknyos sem volt, de én adtam rendületlenül a köptetőt. Éjszaka, amikor a legmélyebben aludt, rákezdte a köhögést. Én viszont hallottam, ahogy csorog hátra a váladék a garaton. Ilyen jöttem rá, hogy van bizony orrváladék, csak az nem kifelé jön, hanem lefelé, ami irritálja és ezért köhög. Szerdán elvittem fül-orr gégészhez, aki megultrahangozta az arcát és mondta, hogy bizony arcüreggyulladása van, aminek ez a tipikus tünete, hogy fekvő helyzetben a váladák hátracsorgása irritálja a köhögésre. Írt fel neki antibiotikumot, és már az első szem utáni éjszaka egyet sem köhögött. Ha nem viszem el, nem tudom meddig kellett volna a köptetőt adni, hogy megoldódjon a probléma.
2013. máj. 17. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!