Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Zuglóban vajon mi alapján...

Zuglóban vajon mi alapján döntik el, hogy kit vesznek fel oviba?

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 15:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenhol ugyanaz alapján. Van egy fix férőhely pl: 26fő. Akik bölcsiből mennek azokat előre veszik, aztán azokat akik hátrányos helyzetűek, akiknek odajár vagy járt a testvére.

Aztán a sorrend 2013. aug 31-ig betöltik a 3 évet, majd második fordulóban akik szept 30-ig.

Ha marad még férőhely akkor születési dátum szerint sorba veszik fel a gyerekeket.

2013. máj. 15. 15:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Zugló egyes részein nagyon sok kisgyermek lakik, és iszonyatos túljelentkezések vannak az ovikban. Elvileg van szabad óvodaválasztás, de ez csak formalitás, szerintem. Valójában örülhetsz, ha a körzetibe bekerülsz.
2013. máj. 15. 18:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Mi a körzetesbe jelentkeztünk. A fiunk bölcsis, az idén már 4 éves lesz. Mi dolgozunk, nagyszülők vidékiek, mégsem kecsegtetnek azzal, hogy fel fogják venni.

Ezért merült fel bennem a kérdés: akkor kit?

2013. máj. 16. 08:20
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha bölcsis akkor fel kell venniük. Ő már beszokott egy közösségbe, hogy lehet, hogy nem??

Majd írd meg ha felvették mert kiváncsi vagyok.

2013. máj. 16. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!