Két éves kisfiam nagyon bepisil miért?
Figyelt kérdés
Kb 2 hete vagy egy kicsit több nagyon sokat iszik azt gondoltam azért pisili tele a 7-es pelust de még a ruha és az ágyneműt is cserélni kell mert meleg van de most nincs is olyan meleg,nem is ez a baj hanem nem tudom mióta fekszik benne de most meg az jutott az eszembe(egyébként nem mértem még,hogy mennyit iszik),hogy azért iszik mert sokat pisil nehogy valami vesebaja legyen SOS VÉLEMÉNY??????2013. máj. 15. 06:09
3/6 anonim válasza:
Nézd meg mennyit iszik és milyen körülmények között.
Pl mennyire van meleg, mennyire mozgott sokat, és mit étkezett. A sós , zsíros füszeres ételektöl is ihat túl sokat.
4/6 anonim válasza:
Egy vérvétel választ adna a kérdésedre.
5/6 A kérdező kommentje:
Vérvételen voltunk 1 hónapja nem magas a cukra(vagy aminek kell).
2013. máj. 16. 07:00
6/6 A kérdező kommentje:
Most megmértem lehet hogy hülyeség,de 570g.netto pisi és 2,30-530 között pisil.Nem tudom mit jelent csak írom.
2013. máj. 16. 07:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!