Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hány éves kortól szeretnek a...

Hány éves kortól szeretnek a gyerekek külön vonulni?

Figyelt kérdés
Amikor már nem félnek egyedül, és elvannak a saját szobájukban, sőt, igényt tartanak arra, hogy külön legyenek?
2013. máj. 7. 06:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Az en lányom 3 eves korától igényli, hogy egyedül legyen valamennyit.
2013. máj. 7. 07:21
 2/6 anonim ***** válasza:

Fiam 22 hónapos volt, mikor - először - kiküldött a szobájából...

Most 2 éves múlt, és nagyon szépen eljátszik egyedül is, néha odajön hozzám kérdez/mutat ezt-azt, majd visszamegy.

2013. máj. 7. 08:16
 3/6 anonim ***** válasza:
2 évesen
2013. máj. 7. 09:02
 4/6 anonim ***** válasza:
3 évesen a fiam még nem vonul félre szándékosan azért, hogy egyedül legyen, de ha otthagyom a szobában, akkor eljátszik magában is. Ez szerintem két külön dolog. Nálunk a két szoba egymásból nyílik, de szeretném ezt majd megszüntetni és külön bejáratú szobákat kialakítani, ha már látom rajta az igényt, hogy elvonuljon. Most mindig nyitva van a két szoba közötti ajtó, így tulajdonképpen egy légtér van, de még ezt szereti, és én is szeretem, hogy mindig rálátok. Szerintem 5-6 éves korában lesz az, hogy örül, hogy egyedül lehet.
2013. máj. 7. 09:25
 5/6 A kérdező kommentje:
Nálunk is egy légtér van, ezért kérdezem, hogy mikortól lenne igénye saját szobára.
2013. máj. 7. 10:36
 6/6 anonim válasza:
Enyém egyből igényelte az egyedüllétet,mikor kinőtte a kiságyat (2 év)
2015. jún. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!