Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 4 éves kislánynak szülinapi...

4 éves kislánynak szülinapi ötlet?

Figyelt kérdés

Elég nagy a család összedobják akár a pénzt, kb ahogy számoltam max olyan 60.000 Ft ig bezárólag tudok gondokodni. (vagy egy értelmes dolgot szeretnék neki akár udvarra akár lakásba és akkor egy valamit kap mindenkitől , vagy esetleg több kicsit de nem hülyeséget szeretnék.

Egyszerűen nincs ötletem.

Nagyából felsorolom amije már van:

UDVAR:

- nagy hinta

- homokozó

- trambulin

- 14 kerékpár

- pici motor

- roller

Lakás:

- minden apró cseprő játék

- hintapaci, babakonyha, babaház, babakocsi babákkal

- pónik, orvosos készlet , társasjátékok, memoriakirakó

nagyon okos lány amúgy és örökmozgó :)

Tudom mindene megvan, de mégis szeretnék valami meglepi-t neki.

2013. máj. 6. 14:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Medence csúszdával.
2013. máj. 6. 15:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a helyedben lennék, én a kertben csinálnék neki egy kis veteményest. Ültetnék virágokat, eperpalántát ilyesmiket, és a hozzá szükséges kis eszközöket venném meg. (kis gereblye, ásó, lapát, talicska, locsolókanna) és megtanítanám gondozni a növénykéket. Mikor beérne az első szamóca amit Ő nevelt, tuti ragyogna a kis arca a boldogságtól :) Az én gyerekkoromban az ilyen dolgok voltak értékesek számomra.
2013. máj. 6. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Csuszda van de mar kicsi neki, azt igen szeretnék.

Medencénk van nagy is amibe ő uszni tud nem ér le a lába, me van kicsi is ide állitom bele a pici csuszdat.

kiskertunk is van mar :( és együtt locsoljuk csinaljuk

köszönöm azért

2013. máj. 6. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!