80x160-as gyerekágyra hol lehet kapni lepedőt? Bababoltok árulnak? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 17:04
1/9 Kerria válasza:
Brendonban vettük, ott elég nagy a választék, lehet gumisat is kapni, meg simát, az ár 1500-tól indul:
2/9 Kerria válasza:
bocs, annyit tévedtem,hogy már csak 1 árkategóriás van ebben a méretben! Szóval 3000.- van 80*160-as
3/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Húúú a 3000 nem kevés....:/
2013. máj. 3. 17:23
4/9 anonim válasza:
nézd meg Röltex-ben, méteráru boltban...
én ott találtam megfelelő méretet, a brendonos ár töredékéért...
5/9 anonim válasza:
Igen, én is így voltam vele, nem akartam megvenni a Brendonban, sokalltam. A Vaterán rendeltem attól, aki lepedőket készít, de nem vagyok megelégedve vele, már tiszta bolyhos és a méret sem az igazi, pedig 80x160-as eredetileg. Legközelebb inkább megveszem a Brendonban!
6/9 anonim válasza:
Veszel egy franciaágyra valót (vagy keresel egyet a szekrényedben, ami nem kell már) és kettévágod :D Nekem így lett most 2 lepedőm, a nagy méretűből úgyis túl sok volt :)
7/9 Kerria válasza:
Hát nem olcsó, az tény. Sajnos errefelé nincs Röltex, így nekem maradt ez a verzió, de a szétvágunk egy hagyományos dupla lepedőt...nah hogy az nem jutott volna eszembe. Pedig nagyon kézenfekvő... és talán a legolcsóbb. :)
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vidéki vagyok és a Röltexről még nem is hallottam, gondolom Pesten van. Ha a hagyományos lepedőt szétvágod az nem gumírozott lesz,ugye???! :). Nem csúszkál le az ágyról? Fenyő leesésgátlós ágyra kellene.
2013. máj. 3. 21:15
9/9 anonim válasza:
Én amúgy is sima lepedőt használtam, hagyományos heverőn alszanak nálunk már egy éves koruk óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!