Egy héten hányszor takarítasz két gyermek mellett?
Figyelt kérdés
2013. máj. 3. 10:07
1/9 anonim válasza:
1x
2013. máj. 3. 10:10
2/9 anonim válasza:
Mindennap 2-3* felseprem a konyha-nappalit, felmosás 2-3*/hét, wc,fürdő 1*/hét, szobák takarítása 1*/hét, mosás van hogy naponta de inkább 2 naponta, vasalás 1*/hét.
2013. máj. 3. 10:31
3/9 anonim válasza:
Hát hogy is mondjam,úgy darabokba csinálom!Egyik nap port törlök,másik nap felporszívózok-felmosok,megint másik nap a fürdőt takarítom,megint másik nap a gyerekek szobáját!Hálószobánkat ahova tényleg csak aludni járunk 2 hetente mikor ágyneműt húzok!Tehát így helységenként haladok mert egyszerre az egész házat nincs időm!Két kicsi gyerekem van(3 éves,3 hónapos)akik igen csak igényelnek így nincs egybe 2-3-4 órám az egész házat rendbe kapni.
Viszont amire most büszke vagyok,hogy a héten megpucoltam az ablakjaimat!!!Hurrá!!!
2013. máj. 3. 11:56
4/9 anonim válasza:
Mindennap porszívózok, felmosok, mosogatok.
A többit (kád mosás, portörlés....) darabonként.
55m2-es lakás.
3 4 év alatti kicsivel vagyok itthon.
2013. máj. 3. 13:33
5/9 anonim válasza:
portörlés, heti egyszer van, mosás, porszívózás minden nap. felmosás kb. kétnaponta. vasalás darabokban, de legtöbbször hegyekben áll a ruha, mert nem sok időm van rá.
irigylem a tiszta ablakos válaszolót, én is úgy szeretném, de képtelenség hozzákezdeni, amíg napi fél-1 órát tudok egyszerre ráfordítani. nekem 3 kicsi van itthon.
2013. máj. 3. 14:51
6/9 anonim válasza:
A porszívó van, hogy napi 2x is megy, 1x biztos de pl portörlés (gyűlölöm) az kb. 3 hetente. :O Szerencsére nincs sok de így is kihagyom ha lehet. A rendrakás, romeltakarítás már robot üzemmódba megy folyamatosan reggeltől-estig. Ablaktörlés, nagyobb dolgok az évente 3x-4x.
2013. máj. 3. 19:30
7/9 anonim válasza:
3-as vagyok!
5-nek linkelek egy cikket,különösen az utolsó bekezdést ajánlom neki:
CSaládi házunk van, kétszintes. 3 naponta porszika, felmosás minden nap, portörlés is mehetne 3 naponta vagy gyakrabban. Az nem olyan fontos, megcsinálom, ha szembetűnik. Próbálom a vasalnivalót a a száradás után megcsinálni, különben elúszok.
2013. máj. 4. 15:32
9/9 anonim válasza:
Porszívózás minden nap, felmosás 2-3 naponta, mosás minden nap, vasalás hetente 1X, de akkor maratoni, portörlés heti 1-2X, rendrakás egyfolytában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!