Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 5 évest nyáron oviban hagytok,...

5 évest nyáron oviban hagytok, vagy ha van rá lehetőség rokonoknál van végig?

Figyelt kérdés
A rokonos megoldásnak az a hátulütője, hogy messzebb élnek ott kell hagyni 1-2 hétre. De szerintem jól érezné magát (3 helyről lenne szó. Egy nagyszülő, egy nagynéni és egy "mostohanagyszülő" mindenhol lenne gyerektársaság is)
2013. máj. 3. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Rokonokhoz vinném, de látogatnám vagy hazahoznám hétvégenként, illetve kivennék 2 hét szabadságot (nálunk annyit lehet max), amit én töltök vele.
2013. máj. 3. 09:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én már tavalyi is csak 6 hetet nem ment az oviba és a bölcsibe a gyermekeim, amúgy nem lenne megoldható, hogy a munkahelyemre bevigyem őket. Az majd elég lesz, ha már mindkettő sulis lesz.

Amúgy felváltva apukájukkal, és a nagyszülők fogunk otthon lenni velük!

2013. máj. 3. 09:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Persze, mi is leszünk itthon vele, és az apukájáék is (elváltunk) illetve az exem anyukája is helybeli, nála is lesz. Összeegyeztettük ki mikor vesz ki szabit, de ez még így is csak 6 hét. (mivel együtt is nyaralnak ők) Szüleimhez mondjuk biztos lemegy két hétre. (ezt nem tudom miért írtam nem biztosra) Igazából ezenkívül nem tudom, hogyan legyen. Menjen oviba, vagy "szórjuk" szét a családba. Párom szülei is vigyáznának rá szívesen. Illetve a másik "mostoha" nagynénjéhez is lemehetne. Ott is van több gyerek. Ismer mindenkit.
2013. máj. 3. 10:06
 4/7 zabmester ***** válasza:
Megy oviba nyáron is. Nincs olyan rokon, aki nem dolgozik, úgyhogy ez nem jöhet számításba. De ha lenne, hát nem tudom, hogy jobb-e, ha hetekre elmegy valahova. Mármint ha arról van szó, hogy kvázi nyaralni elmegy a nagymamához mondjuk, és ezt szereti is, azzal nincs baj, de nem érzem rossznak, ha napközben nyáron is oviban van, délután meg jön haza.
2013. máj. 3. 10:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha bírja a hiányotokat addig-és ti az övét , vigyék nyugodtan. Oviban van egész évben, ilyenkor hadd menjen, ha van rá lehetősége.

Nálunk anyósomék elvizsik magukkal nyaralni őket most 17-én, elvieleg 10 napra (de anyós nem fogja addig bírni..) és anyámék is elviszik magukhoz őket egy hétre. Ott tavaly voltak, egy hét után még maradtak, mert jól elvotlak, de a 10 nap már soknak bizonyult...

Szóval én engedném, ha ez nem okoz törést a ti családi életetekben és kapcsolatotokban.

2013. máj. 3. 11:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát ha van rá lehetőséged és még gyerektársaság is van akkor én szétszórva rokonoknál oldanám meg!Hidd el nagy élmény az és még változatos is neki szemben az ovival!Jó persze az is jó de hát mégis egész évben ott van!
2013. máj. 3. 12:07
 7/7 anonim ***** válasza:

A világon annyi szabadság nincsen sajnos,hogy elég legyen nyárra,így a sulis és az ovis fiam is jár július közepéig majd napközibe.

Utána megyünk majd július végén és augusztus végén pár napra nyaralni.A köztes időben itthon lesznek,vagy a nagy szülőkhöz mennek,akik 250 km-re laknak.

2013. máj. 3. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!