Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mostohaanyukak hogyan fogadott...

Mostohaanyukak hogyan fogadott a parotok gyereke?

Figyelt kérdés

Hany evesek vagytok? A kicsik hany evesek, fiuk, lanyok?

Hogyan tudtak meg hogy apanak uj baratnoje van?

Hogy reagaltak ra?

Hogyan lehet ezt finoman adagolni, nem lesokkolni oket?

Az apukanal vannak a kicsik vagy az anyukanal alapbol?

A volt feleseg nem hangolja oket ellened?

Elore is koszonom a valaszokat!

2013. ápr. 29. 09:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 4 évig voltam "mostoha anyuka", majd leléptem :)

Akkor voltam kb. 28-29 éves. Nekem még nem volt saját gyermekem. Az akkori párom már elvált (nem miattam), gyerkőcök az anyjuknál voltak. 2 hetente hétvégén nálunk landolt a 2 gyerek + nyáron pár napra (talán 1 hét).

Már sok hónapja együtt voltunk, mikor a "pasim" bemutatott a 8 éves lányának. A kislány rájött, hogy az apjának új barátnője van (azaz én), mert egyszer ott felejtettem a fülbevalóm :) Akkor kezdett el érdeklődni, de nem az apjától, hanem otthon az anyjától.

Az első találkánk az állatkertben történt, rettentően izgultam előtte! Mintha vizsgázni mentem volna... (végülis vizsga volt)

Jól sikerült az első benyomás - hagytam, hogy ő kezdeményezzen/irányítson. Nem telepedtem rá (sem az apjára).

A másik gyerkőc ekkor még pici volt. Amikor 2 éves lett, akkor jöhetett hozzánk az apukás hétvégékre. Vele sem volt gond, bár pont a dackorszakban kaptuk meg.

A nagylánnyal 4 éven keresztül jó barátnős/csajos viszonyunk volt. Minden kis titkát, vágyát, gondolatait velem osztotta meg. Szerintem, többet tudtam róla, mint a szülei.

Az anyukától nagyon sok függ, hogy ő miként tálalja a gyerekeinek a 3. személyt! Butaság lett volna ellenem hangolni őket.

Nyilván más a szitu, ha miattad váltak el!

Ha van még kérdésed, írj nyugodtan!

2013. ápr. 29. 11:35
 2/2 anonim ***** válasza:
23 évesen kaptam 2 6 éves lányt.Én nevelem őket már 7 éve,mert az apjuknál vannak.A volt feleség nem csak hogy ellenem hangolta a gyerekeket,hanem még be is perelt.Szerintem jobb,ha előbb megkedvelnek mielőtt még az anyukájuk leszel és aztán meg imádkozz,hogy az exfeleség rendes legyen.Most,hogy már 13 évesek a lányaim már nem tudja az anyuka ellenem hangolni őket,mert már átlátnak rajta.A perrel kapcsolatban meg őt áztattuk el bizonyítékokkal.Sok sikert hozzá!:)
2013. júl. 9. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!