Nem esett még ki foga! Fogorvos legyen ebből?
Figyelt kérdés
7 éves elmúlt e hónapban a fiam, de még nem esett ki tejfoga, még csak nem is mozog. Elvigyem fogászatra, vagy várjak még vele?2013. ápr. 29. 08:06
1/3 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok. Kisfiam nem volt még épp 5 éves, amikor kihullott az első tejfoga, majd 2 hétre a második.
Felhívtam a helyi fogászatot, mert nagyon megijedtem (gyönyörű, egészséges tejfogai vannak), azt mondták, általában 5-6 éves a "normális", de vannak eltérő, ritkább esetek. Azt mondta, a tágabb határ 4-10 év.
Ha nagyon aggódsz, hívd fel őket, kérj tanácsot vagy időpontot.
2/3 anonim válasza:
Nem biztos, hogy ez még gond. De az sosem árt, ha megnézi egy fogorvos a fogait. :o) Az én fiamnak eddig a két alsó foga esett ki (az elmúlt 3 hónapban), Ő két hónap múlva 7 éves...
3/3 anonim válasza:
Azt figyled nem nő-ee mögötte a maradandó fog. Nekem annó igy volt mert nem szívodott fel a gyökere az alsó fogaimnak, igy húzni kellett őket, mivel mögötte meg jött a maradandó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!