Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kreatív Anyukák! Van olyan...

Kreatív Anyukák! Van olyan közöttetek akinek a gyermeke Neslé Lactogen Harmony-t eszik?

Figyelt kérdés
800 g-os teljesen jó fém doboz. Szeretnék benne lisztet, zsemlemorzsát, kekszet tartani, de nem tudom, hogy mivel borítsam vagy fessem be, hogy szép és tartós is legyen és persze ne legyen egészség károsító( a dekupázst próbáltam, de nem lett szép)? Ajándéknak is kiváló ha szépen meg van csinálva és sütök bele néhány kekszet.
2013. ápr. 28. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Én is csináltam belőle tartókat:) Akrilfestékkel festettem be, az vízállóra szárad. Utána még lakkozhatod is, hogy fényes legyen.
2013. ápr. 28. 14:12
 2/8 anonim ***** válasza:

Szerintem rakd félre, és mikor már 2-3-4 éves lesz a gyermeked, kiváló tároló doboz lesz az apró játékoknak, gyöngyöknek, ceruzáknak, stb.

Meglásd mennyire hasznos lesz majd a doboz. Ha veszel színes öntapadós fóliát, beboríthatod kívülről mindet, nagyon szépen fog mutatni egy polcon egymás mellett.

Innen is puskázhatsz:

[link]

2013. ápr. 28. 14:14
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Az akril festékrôl azt olvastam, hogy mérgezô. Van egy lassan 4 éves lányom is (a Harmony pusztító fiam mellett) és Ô is szeretne valamit kreatívkodni a dodozokon (édesség tartónak). Sok dobozt neki adtam már a póni fésüknek és Barbie cipôknek stb. Az öntapadós színes lap egy jó kiinduló pont. :)
2013. ápr. 28. 14:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Hálás köszönet a linkért is! :)
2013. ápr. 28. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszed el de pont ezen agyalok 2 napja hogy mivel lehetne beborítani!Olyan jó kis dobozok!

Az öntapadós papír jó ötlet!

2013. ápr. 30. 12:20
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezért is emeltem ki a kérdést, hogy akinek hasonló "problémája" van is könnyen rátaláljon a kérdésre és persze a válaszokra..... :)
2013. máj. 1. 10:11
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Képzeld tegnapelött mondta a patikus,hogy lehet hogy hamarosan beszüntetik ezeket a fémdobozokat mert ő azt mondja mióta ott dolgozik mindíg az volt a tapsztalat hogy egy idő után lecseréli a gyártó a fémdobozt papírra mert hát az ugye olcsóbb!

Szóval a lényeg hogy most már megtartom mert eddig osztogattam anyukámnak,anyósnak,barátnőknek.Ugyhogy most már nagy kincs,nem adok senkinek többet nehogy tényleg ne kapjak többet!Én listnek,cukornak,prézlinek gondoltam!meg karácsonyra apró sütiknek nagyon jó ötlet!

2013. máj. 2. 08:06
 8/8 A kérdező kommentje:
Mi Loctogen AR-t vettünk eddig a fiamnak ami papírdobozos volt. Aztán Apa hazaállított az imádott fém dobozokkal, mondanom se kell alig vártam, hogy az elsôbôl elfogyjon a tápszer. Kimosni nem érdemes, mert berozsdásodik ( az se megy a kukába, hanem lefújom festékszóróval és hangulatos mécsestartó lesz belôle a teraszra) én porszívóval és háztartási papírtörlôvel szedem ki a maradék tápszert. Viszont nem tetszik, hogy belül pereme van, mert nehéz tisztítani. Köszönöm, hogy szóltál ezek után biztosan nem fogok elosztogatni. :)
2013. máj. 2. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!