Cuppanós pizsikről mik a vélemények? Bevált, szereti a gyerkőc?
Nekünk nagyon, csak ilyen fazonút veszek már. A hagyományosnál mindig gond volt, hogy felcsúszik, főleg a lábán.
Mondjuk nekem vékonyak a gyerekeim, rajtuk a bő cuccok amúgy is hülyén néznek ki :)
Én úgy a második gyerekemnél találtam rá azóta csak ezt használjuk .
nagyon jó mert rásimul, nem csúszik fel, valahogy a formáját is jobban tartja (bár az lehet a márka miatt is nem tudom). ja és jól is néz ki:)
Most már a 6 éves fiamnak a 4 éves lányom és a pici 1 évesemnek is csak ilyet veszek. Korábban kezeslábasoztunk, rugiztunk amíg lehet.
Milyen az cuppanós pizsi???? :))
Tudna valaki linkelni képet?
Na, ezt sem tudtam hogy így hívják, pedig ilyeneket hord a lányom, csak Tescóban vettem.
Olyan mint a leggings hosszú ujjúval.
Én sem tudtam, hogy ez a neve:)
Mi is szoktunk venni, H&M, Next, nem rossz. Azért is jó, mert szűkebb és, ha hosszban nagy még egy picit, akkor sem lóg le. De mostmár rövidnadrágos pizsiket szerzünk be, nemsokára ezekben meleg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!