Tesco-ban van 2-3 éves gyerkőcre való (98-as) body?
Figyelt kérdés
...vagy hol kapok még hasonló árban?2013. ápr. 26. 23:06
3/15 A kérdező kommentje:
Én ma végigtúrtam az összes body csomagot, de a 92-esnél megáll az összes :(
Most nézem a vaterán, és tele van 98-as tesco-s bodykkal.
Rossz helyen kerestem? A kisgyerek részlegen kellene már kutatnom, vagy együtt van a többi bodyval?
2013. ápr. 26. 23:38
6/15 anonim válasza:
Igazad van: elmeletileg van, de mindig kevesebb, mint a tobbibol, volt, hogy mi sem kaptunk. Tescon kivul ahol mar lattunk ekkorat (a bababoltok kivetelevel): Auchan (normal ar, jo minoseg), Kika (kicsit dragabb), sot, egyszer egy nagyobb Intersparban is.
7/15 anonim válasza:
A Tescoban úgy találod meg, hogy 24-36 hós gyerekre valót keress. Én pár hete vettem 2 csomaggal, az egyikben 3 db van, a másikban 5. Ilyen mindig (szerintem mindegyik) Tescoban van.
8/15 anonim válasza:
Az ekkora bodykat gyorsan elkapkodják, szinte vadászni kell rá a tescoban, főleg, ha le is van árazva.
18-36 hós feliratot nézd a vállfán, az lesz a jó.
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! 1 csomag volt 2-3 év felirattal, de vastag hosszú ujjú volt.
Tovább vadászom...
2013. ápr. 27. 09:09
10/15 anonim válasza:
Szia! Van. Tedd felre a penzt es ho vegen menj be! Akkor van boven. Akkor nincs kapkodas! De amugy ha elmesz egy kik-be lenyegesen olcsobban veheted a cuccokat! Most voltam a heten 9 polo nekem 46-48-as meret, a gyerekemnek pizsi, cipo, haromnegyedes gatya (nagyon helyes nagyon pasis)sok sok fehernemu(bugyik, zoknik) nekem es 24 ezret fizettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!