Miért kel sokat éjszaka a 14 hónaposom?
nálunk is ez volt. Én nem tököltem, adtam a tápit neki. Így utólag sem bántam meg, olyan 18-20 hós lehetett, mikor ez abbamaradt, nem erőszakoskodtam vele, nem hagytam sírni, nem pótoltam vízzel(bár én is próbáltam). Azt gondolom, hogy a járás+beszéd egy nagy mérföldkő volt akkortájt, és amíg stabilan nem bírt menni, ez pontosan addig tartott, és pedig azért mert nap közben állati keveset evett, de viszont ment mint a gép, és "nem volt ideje enni", így ezt éjjel pótolta.
A bnőm kisfia dettó így volt, de ő nem adott neki, azt vallotta, hogy éjjel nem való az evés, ezen azóta is vitázunk, mert a gyerek úgy le volt fogyva, hogy nem igaz, és most 2,5 évesek a gyerekeink, és az ő kisfia azóta is nyurga maradt..persze ez nem tuti, hogy van összefüggés...:-))
Szerintem próbáld bevezetni a "rendes" vacsorát, ne csak tápszert meg tejpépet kapjon, mert az már nem elég neki.
Adj neki vacsira főzeléket, vagy ami ebédre volt, vagy valamilyen kenyeret, szalámis sajtost. Ha raksz elé kenyérdarabkákat biztos szívesen felcsipegeti egyedül. (ha az elején még nem megy, csak játszik vele, akkor 2-3 hét alatt belejön) Ettől még alvás előtt kaphat tápszert is persze.
Kislányom 15 hós, azóta alussza át az éjszakát, mióta nem csak anyatejet kap vacsira, hanem mást is (kb 1 hónapja). (ő előtte 1-szer vagy 2-szer kelt, de nagyon gyakori volt, hogy 1-2 óra ébrenlét után aludt csak vissza az éj közepén...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!