Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Cumikérdés: Ez nem túl szép...

Cumikérdés: Ez nem túl szép hogy igaz legyen?

Figyelt kérdés

Kislányom nyáron lesz 3 éves. A fogorvos azt mondta, hogy szoktassuk le a cumiról, mert már most kicsit előreállnak a fogai, és ha így halad fogszabályzós lesz.

A bölcsibe az alvásnál se kéri, abszolúte nem igényli. Itthon szintén nem kell neki, csak alváshoz. Tegnap vettem egy nagy levegőt,és este nem adtam oda. Helyette odaadtam neki egy kedves játékot amit nagyon szeret, hogy azzal aludjon. Persze nem kellett neki, és nagyon sírt a cumi után. Énekeltem és simogattam. Volt hogy jobban, volt hogy kevésbé sírt. Végül fél óra után álomba sírta magát. Rossz volt hallgatni, de hallatszott hogy mindjárt elalszik, ezért is nem adtam neki oda a cumit. Végül az éjszak folyamán is csak egyszer kelt fel inni, és nem kérte a cumit.

Nekem ez túl szép hogy igaz legyen. Ma este mire számíthatok? Fog még egy kicsit sírni ugye? De a tegnapinál nagyobb hiszti nem lesz? Szerintetek?

2013. ápr. 24. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"2es válaszoló te talán fogorvos vagy"

Képzeld el, hogy igen!!!!

2013. ápr. 24. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Szegény kislány....a fogorvosod jó nagy hülyeséget mondott.
2013. ápr. 24. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:

10-es vagyok.

Tök mindegy, hogy a foga miatt veszi el a cumit a kérdező, vagy más miatt. Ez most egy jó indok. 3 éves kislány!!! (avagy nagylány)

Ez most nem fogászati kérdés!!!

Kedves kérdező! Annyira jó úton haladsz, ne hagyd magad!!! Most könnyebb, mint 5 évesen...

2013. ápr. 24. 13:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen- ő már végülis 3éves lesz, és ha ezt ilyen jól vette, talán tényleg csak 2-3nap lesz az egész leszokás.

Nekem fiam tavaszi, és mikor már majdnem 3éves lett előtte a Jézuskának adtuk oda az ajándékokért a cumit. Első este szenvedett kicsit kb 15percet, második este megkért engem lefekvéskor, hogy azért igérjem meg, hogy próbálok keresni egy cumit neki, hátha nem vitte el az összeset a JÉzuska és a 3. napon semmit sem kért, aludt nélküle! 2-3nap alatt leszokott ő is.

Kisebbik fiam is nyáron lesz 3éves és én is gondolkodtam rajta, hogy ideje tőle is elvenni a cumit, de neki csak most jönnek még a nagy rágófogai- és most nagyon cumis- ugyhogy kicsit várok még. EGyébként ő is csak alvásnál cumizik, csak most kicsit sűrűbben a fogai miatt.

Ha vége a fogzásnak, mi is megválunk a cumitól!

:)

Ősszel már cumi nélkül akarom oviba vinni.

2013. ápr. 24. 18:25
 15/19 A kérdező kommentje:
azoknak akik annyira sajnálják a lányom, 100adszorra is kihangsúlyozom, hogy a bölcsibe is anélkül alszik. szóval nem tudom miért kell engem olyan gonosz embernek beállítani...
2013. ápr. 24. 18:50
 16/19 A kérdező kommentje:
a többieknek köszi a kommenteket
2013. ápr. 24. 18:50
 17/19 A kérdező kommentje:

ha valaki még olvassa:

tegnap este is ugyanúgy sírt szegénykém, de megint hamar elaludt, és utána megint végigaludta az éjszakát. Közbe felhívtam a védőnőt, és azt mondta, nagyon jól csináljuk, most már ne is adjuk vissza neki, meg hogy van aki sokkal rosszabbul viseli, ő nagyon keveset sír másokhoz képest:)

2013. ápr. 25. 10:50
 18/19 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Kitartás, az első pár nap a kritikus. És hidd el, ez a kis sírás nem viseli meg. Ha őrjöngene és toporzékolna érte, na akkor talán érdemes lenne elgondolkodni, hogy majd később hagyja el. De nálatok erről koránt sincs szó. Minden nappal közelebb vagytok a cumi elfelejtéséhez. Majd meglátod milyen jó érzés lesz, mikor már kijelentheted, hogy a kislányod letette a cumit. Nekem óriási öröm volt, mintha kb mázsás súlytól szabadultunk volna meg, és mintha a cumi egy megoldandó probléma lett volna. Óriási sikerélmény a vége. ☺
2013. ápr. 25. 11:00
 19/19 A kérdező kommentje:
tegnap este már alig hiányolta. nagyon ügyes. szerintem pár nap és elfelejti:)
2013. ápr. 26. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!