Újra a légzésfigyelőről - ez ritkaság?! 20 hónapos kisfiam alatt, egy éve, rendre hajnalban, gyakran riaszt a légzésfigyelő. Bárki küzd hasonló problémával?
De jò, hogy Irt az utolsò hozzàszóló, pontosan ez van nàlunk is!! Köszönöm! Azért vagyok ilyen hàlàs, mert engem szekàl mindenki, higy minek mèg a figyelô, stb. Senkinek sem kìvánok hasonlò problèmàt, de jó tudni, hogy nem vagyunk egyedül..
Mi koponya ct-n voltunk anno, de ott nem volt eltèrès. Eeg-t tudsz valahol magànban?? Epilepsziàra abszolút nem gondoltam.. Ha van ilyen, azonnal megyünk, egyàltalàn a kòrhàzi lègzèslaborokon kìvül van olyan magàn orvos, aki ilyennel foglalkozik??
Termèszetesen minden kezelõorvosunk tudja a problèmát ( háziorvos, stb.) de nem tudnak semmit sem mondani..
A bölcsis alvàs nekünk is figyelõ nèlkül megy, DE mi mindenhova visszük magunkkal.
Ès mèg egy dolog èrdekel: Te hogyan tudod feldolgozni ezt a rengeteg riasztàst? Nem rettegsz, hogy bàrmi törtènhet......??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!