Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mivel rendeznétek be?

Mivel rendeznétek be?

Figyelt kérdés
Szóval nem sokára költözünk,egy 2 szintes családi házba.De mivel hárman vagyunk,nekünk nagy az a ház.Arra gondoltam hogy az egyik szobát,berendezném a kislányomnak játszószobának.Milyen bútor darabokat tennétek bele?
2013. ápr. 22. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a játszószobába van egy kis műanyag csúzda,aminek az aljába lehet pakolni, nekünk a labdák vannak belerakva,aztán, van egy kis konyhasarok ahol tud főzni,

Van még egy kis bábszinház is , paravánnal, és egy hinta van középre felakasztva.Polcokat is raktunk fel ezeken vannak a kisebb , fejlesztő és egyéb játékok.

Remélem pár ötletet tudsz hasznósítani, jó munkát!:)

2013. ápr. 22. 20:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a választ! :)

Nagyon jó ötletet adtál. :)

2013. ápr. 22. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Hány éves a kislányod? 3-4 év körüli gyerekek nagyon csípik a játszósátrakat, ahol lehet kuckózni.
2013. ápr. 22. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
Első nagyon jó ötleteket adott. Veszek belőle én is. Egyébként még esetleg hintaló? Kis kézműves asztalka ahol festeni, gyurmázni, rajzolni lehet? Nekünk van egy mesesarok, amit nagyon szeretnek a gyerekek. Matrac sok kis puha párnával, takaró itt bábozunk, itt vannak a mesekönyvek.
2013. ápr. 23. 08:49
 5/8 A kérdező kommentje:

3 éves lesz nemsokára.

Sátra is van,nagyon szeret benne lenni. :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. ápr. 23. 11:30
 6/8 anonim ***** válasza:

-trambulin

-kis medencét felfújtam és abba 100 db apró labdát öntöttem(tudod olyan mint ami a játszóházakba van)imádja a fiam

-csúzda,hinta,akár a csúzdát beleállíthatod a labdával feltöltött medencébe és abba csúszik bele...nagy élmény!!

-kisasztal,kisszék

-libikóka: [link]

fúúú annyi ötletem lenne ha nekünk is lenne külön játszószoba!

2013. ápr. 25. 11:21
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os vagyok

Ilyen apró labdákra gondoltam: [link]

2013. ápr. 25. 11:24
 8/8 A kérdező kommentje:

Csúszda,hinta,asztal,kisszék az van. :) Meg trambulin is van.

A medencéset meg fogom valósítani.Köszönöm. :D

2013. ápr. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!