Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » S. O. S a lányom földhöz veri...

S. O. S a lányom földhöz veri magát és hisztizik mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mióta bölcsibe jár a lányom én vissza mentem dolgozni, nem fogad szót egyáltalán szólok neki hogy jöjjön oda nem jön , szólok neki hogy menjünk haza (játszótér) nem akar üvölt torkaszakadtából és földhöz veri magát, soha nem volt ő ilyen december óta bölcsis és azóta egyre jobban azt veszem észre hogy kicsúszik a kezemből az irányítás ott úgy mond nincsenek szabályok itthon vannak ott minden úgy van elrendezve hogy nem kell rászólni hogy azt nem szabad, itthon rá kell de már nem használ, kérlek segítsetek a mai napi produkciója nagyon égő volt csak ő visított az egész játszón amikor jöttünk haza és húzni kellett ki akart ugrani a kezemből amikor felvettem ráadásul jön a kistesó.
2013. ápr. 19. 13:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utca/bolt játszótér: erővel elcipelem.

Otthon akkor van brutál hiszti, ha fáradt. Ilyenkor vízzel lespriccelrm az arcát (kicsit), amitől annyira lehiggad, hogy nem rugkapal, es at tudom öltözteni alvosba. Akkor rámhanyatlik,mrgdomogatom, es meg is nyugodott, es lehet vinni aludni.

A durva hisztit állítólag nem szabad öleléssel jutalmazni...

2013. ápr. 19. 16:31
 12/12 anonim válasza:

A hisztizést tudja, hogy fegyverként tudja használni veled szemben, de ha te is lefekszel a földre és hisztizel ezen meglepődik és abbahagyja de komolyan

Én is ezt csináltam amikor vásárolni voltunk a Sparban aztán kislányom elkezdett hisztizni és földhöz csapta magát és bömbölt. (elég furán néztek minket az emberek, de szerencsére a kisfiam elhallgatott)

2013. ápr. 19. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!