Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kisfiam 28 hónapos miért rág...

Kisfiam 28 hónapos miért rág még mindig mindent?

Figyelt kérdés
Kisfiam nagy cumis próbálkozom hogy már csak alváshoz kapja meg de nagyon erőszakos és néha-néha oda adom a cumiját de ha nem és nincs is a szájába mindent rág- Pl. a kabátját miközben megyünk valahova folyamatosan a szájába van akkor a könyveket az ágyat és mindent. Vajon mitől lehet ez? 2 éves korára mind a 20 foga kijött tehát gondolom nem a foga miatt. Párom felvetette hogy utánozza a 9 hónapos öccsét na de mindig??
2013. ápr. 15. 15:31
 1/3 anonim ***** válasza:

Fiam 2 éves múlt, 3 hónapja bölcsis, és kb. 2 hónapja mindent rág (pont, ahogy te is írtad). Neki is kint van mind a 20 foga.

Ő tuti, hogy a bölcsiben leste el a kicsiktől (11 hónapos, 18 hónapos...stb). Eszi a kezét is könyökig, dobálja/rágja a játékait, csoszog. ...és a legújabb: kéri, hogy rakjam be a rácsos ágyába, mert ott szeretne játszani Ááááááááááááá

Kb. ennyit tanult eddig a többiektől :(

Szóval: szerintem, igaza lehet a férjednek :)

2013. ápr. 15. 15:42
 2/3 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Fiam soha nem cumizott. ...és nem igazán rágta a játékait az utóbbi 6-7 hónapban.

2013. ápr. 15. 15:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Igazad lehet meg a férjemnek is, szokott napközben többször is négykézláb mászkálni rágókákkal a szájába. Csak megijedtem nehogy valami lelki oka legyen mint hogy ideges és hogy így vezesse le, bár oka nem lenne rá mert vidám játékos kis rosszaság. Majd kinövi :)
2013. ápr. 15. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!