Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a Heim Pál gyerekkórház Delej utcai, fülészeti részéről?

Figyelt kérdés
Jövő héten műtik a kisfiamat. Minden érdekel. Orvosok, nővérek, szobák, ellátás stb.
2013. ápr. 13. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem elfogadható hely, jók az orvosok (nekünk dr. Csákányi Zsuzsanna a doktornőnk, ő műtötte a fiamat tavaly novemberben, és én csak jót tudok mondani róla), normális körülmények vannak, a nővérek is aranyosak. Én igényeltem "anyás" szobát, ami azt jelenti, hogy 2 rácsos gyerekágy, és két fotelágy felnőtt részére, ha jól emlékszem 3 ezer forint volt egy éjszaka. Így nyugodtan tudott aludni a fiam, nem kellett hallgatni, hogy más gyerkőc sír. Szerencsénk volt, mert csak én és a fiam voltunk azon az éjszakán a szobában.
2013. ápr. 14. 13:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Mind a két kisfiamat ott műtötték,2006-ban és tavaly jártunk ott.

Csak pozitív tapasztalataim voltak.Van egy idős nővérke,ő volt ott velünk végig a műtét napján,nagyon kedves,megértő,barátságos volt.

Mi a Lőrincz doktornőhöz járunk,ő nekünk a legjobb:)!

2013. ápr. 15. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!