Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit vennétek 3 éves fiúnak?

Mit vennétek 3 éves fiúnak?

Figyelt kérdés
Szülinapra szeretnék ajándékötleteket kérni! Köszi
2013. ápr. 12. 08:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Lego Duplo, bicikli, kisautó, kukásautó, mentőautó, rendőrautó, mindenféle építkezéses autó :) kirakó, tavaszi ruha, cipő, könyv, minden ami zenél
2013. ápr. 12. 09:01
 2/5 anonim ***** válasza:

Milyen értékben?

hintaló, labda, kismotor, kis bicikli, homokozó játék, pedálos jármű, mesekönyv, zsírkréta, építő játék, bábok, autópálya autókkal, vonat sínnel, nagy méretű autó, kukás autó, hinta, "játék" hangszer, neki való társasjáték, játék ház, játék szerszámos készlet, játék orvosi készlet, játék tárolódoboz (főleg anya örül neki), meg kérdezném szülőket mit ajánlanak, vagy a gyermeket megkérdezni mit szeretne.

2013. ápr. 12. 09:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Nagyon aranyos volt a kisfiú, mikor megkérdeztem tőle, mit szeretne, azt mondta, "tortát":)

De kap a szüleitől tűzoltó alakú tortát.

Igazából tegnap a Tescoban néztem neki egy quadot, 22 ezer forint volt. Ehhez hasonló volt: [link]

Szerintetek sok érte újonnan a 22 ezer?

2013. ápr. 12. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Noos, szülőket kérdezted? Mert nem biztos,hogy szeretné is. Az ilyen járgányokat gyerekkel együtt érdemes előtte megnézni. Ha nem használná, akkor sok érte az összeg,ha használná megéri persze az árát. Ha van időd, akkor menjetek el a fiúval és próbálkatok ki futóbiciklit, kerékpárt, rollert, quadot és meglátjátok mi tetszik neki.
2013. ápr. 12. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez pedálos járgány nem motoros, én akkor már inkább biciklit vennék. Szerintem egyébként ez a járgány még nagy egy 3 éves gyermeknek, nincs még ereje hajtani, és át sem éri a kis lába.
2013. ápr. 12. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!