Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyerekülés? Adnátok tanácsokat?

Gyerekülés? Adnátok tanácsokat?

Figyelt kérdés

A nagy 2.5 éves, neki touraggo 9-25kg-ig való gyerekülése van, ő most 14 kg.

a kicsi 8 hónapos lesz, 8.5 kg, neki kellene venni valamit,mert utálja már a hordozót.

A kicsi kapja meg a nagyét, és anagynak vegyek 9-36, vagy 15-36kg-ig jó ülést,vagy a kicsi kapjon egy újat???

2013. ápr. 11. 14:49
 1/4 anonim ***** válasza:

A 15-36 üléshez a magassága is kicsi, meg a súlya is!!!

110 kellene legyen kb, hogy jó legyen a nagynak a nagy ülés! Ahoz kell még 1 év minimum!!!

A kicsinek vennék új ülést!!!

2013. ápr. 11. 14:52
 2/4 anonim válasza:

Én a nagynak vennék ülést.

Az én kisfiam is 2,5 éves múlott és elég kényelmetlen vele utazni; mert alig fér el a lába és én is alig férek el előtte. A nyáron veszek neki olyan ülést amiből később magasítót lehet csinálni.

A mostanink ilyesmi:

[link]

és ilyesmire gondoltam:

[link]

De ha a ti kényelmesen elfértek akkor annak vegyél akinek jobbnak látod.

2013. ápr. 11. 15:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

A kicsi már tud ülni stabilan? Mert amíg nem, addig nem teheted a 9-25-ös ülésbe, és 9-18-asba se. Csak olyanba, ami háttal beköthető, mint a hordozó (0-18kg). Hiába dönthető egy ülés, az nem olyan, mint egy hordozó.

Nekem is közel 8 hós a lányom, de hordozóban marad (igaz ő szereti), ő még nem tud stabilan ülni. Esetleg dobd fel játékokkal a hordozót, vagy a fejtámlához aggatsz játékokat.

A fiamnak (2,5 éves lesz) mi most vettünk 15-36kg-os ülést, mert a 9-18kg-os pont határeset. Én is dillemáztam mi legyen, de ilyet vettünk, mert egy 9-36kg-ossal se lennék előrébb.

Mikor az eladónak mondtam mit szeretnénk ajánlgatta a 9-36-ost, majd miután meglátta a fiunkat rögtön a 15-36-hoz vezetett. Kipróbáltunk többet, volt olyan, aminél már emelni kellett neki a fejtámlát.

Szerintem nézzetek körül nagyobb bababoltokban gyerekestül, kocsistul. Most a Brendonban egész jó akciók vannak minőségi ülésekre (Cybex, Römer).Ott esetleg el tudod dönteni kinek veszel ülést.

Én mondjuk a nagynak vennék később, a kicsinek még hordozóban a helye.

2013. ápr. 11. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát én a kicsinek vennék 0-18-kg-os ülést, és így is tettem. Ugyan 5 hónapos volt a lányom bár akkor is 9 kg, de már elmúlt 1 éves most, és még jó sokáig ebben fog utazni, méghozzá háttal, mert sokkal biztonságosabb nekik!!! Ez a kategória is nagyon sokáig jó ám a gyerkőcöknek, bár ez márkafüggő. Mert hallottam olyat, aki már panaszkodott olcsó ülésre, hogy kilóg hamar belőle már a gyerek. De az én lányom igen nagy növésű így 1 évesen 13 kg és 81 cm, és még bőven van lehetőség emelni a fejtámlát, Concord Ultimaxunk van egyébként.

Még semmi esetre sem ültetném a kicsit olyan ülésbe, amiben forgalommal szemben ül!

2013. ápr. 11. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!